7.10.2010

Kokkelin tekoonEi hyvää päivää. Kokkelivekkulit, jotka työntää naamaa valkoiseen jauhoon. Tuottaja varmasti nauroi itsensä kuoliaaksi.

9 kommenttia:

 1. Heh, tätä naurettiin tänään töissä :D Meinasin itsekkin postailla videon blogiin, kun tästä tuli se sun äskettäinen Dumbo-leffapostaus ja oudot lastenohjelmat niin kovasti mieleen...

  VastaaPoista
 2. Tää levis fb:ssä aika vauhdilla. :D Just kun mä pääsin sanomasta että Pikku Kakkonen on meidän perheen luotto-ohjelma.

  VastaaPoista
 3. Puolustuksen pieni puheenvuoro; Kokkelivekkulit-cd ON tosi hyvä ja kaikki laulut kertoo erilaisista ruuista.

  VastaaPoista
 4. Hei ANTEEKS mutta WTF!!? ;D ;D Nyt on pikku Kakkonen kyllä muuttunut mun lapsuudesta aika radikaalisti..

  VastaaPoista
 5. Hyvä etten vetänyt aamukahveja väärään kurkkuun. Mihin tää maailma on menossa...

  VastaaPoista
 6. Siis haloo, useimmat lapset nyt tykkää leikkiä esim. jauhoilla ja taikinalla ja luulisi heitä nyt lähinnä naurattavan tuo jauhojuttu :D

  Ei siitä kannata vetää hernettä nenään, vaikka aikuisille tulisikin mieleen jotain muuta. Vai saako lapset enää leipoessakaan laittaa pullia uuniin, kun aikuiselle voi siitäkin tulla mieleen jotain muuta. jne!!
  Lapsilta nyt vaan menee yli hilseen niin moni aikuisen juttu, sen dumbojutunkin voi mieltää vaikka pahaksi oloksi, kun maailma pyörii silmissä.

  VastaaPoista
 7. Viimeinen anonyymi: Säähän se tässä näytät tosissaan ottavan ;)

  VastaaPoista
 8. Tämä filkka taitaa muuten olla pikaisen googlailun perusteella jostain 90-luvulta, että eiköhän ne ysärimuksut ole sitten pilattu jo, jos niikseen on ;)

  VastaaPoista
 9. mun lapset on kuunnelleet kokkelivekkuleita 90- luvulla. Naista vekkuleista voi sanoa sen verran, että soittajat on ammattilaisia ja naita pystyi itsekin kuuntelemaan. Verrattuna muuhun silloiseen tarjontaan esim. Titi nalleen, jota en antaisi kenenkään kuunnella, tai monotoniseen Fröbelin palikkaan, nämä olivat loistavia!

  VastaaPoista

Mitä itse funtsit?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...