7.9.2010

Voita siemenistä

Nopsa tuotevinkki sellaiselle, joka haluaa vaihtelua leivän päälle. Sun & Seedin levitteet - kurpitsansiemen, auringonkukansiemen ja saksanpähkinä - ovat kaikki koukuttavan maukkaita ja sopivat hyvin rapealle paahtoleivälle tai vaalealle näkkärille. Tutustuin näihin levitteisiin ekaa kertaa Sis. Delin aamupalapöydässä, jossa vetelin tahnaa ihan ruisleivän päälle, mutta maku tulee parhaiten esille vähän "laimeammalla" leivällä. Ruohonjuuri ainakin myy näitä.

Saitilla kerrotaan, että tätä voi käyttää myös ruoanlaitossa, mutta resepteistä vain yksi käyttää tätä "voita". En nyt ihan heti keksi miten tätä voisi käyttää. Kertokaa siis te, jos tahna on tuttua ja käytätte ruoanlaitossa!

3 kommenttia:

 1. Tahnoista saa nopeasti pika-tuorepuuron, kun laittaa blenderiin tahnaa, marjoja/hedelmiä/mitä ikinä haluaa ja oman maun mukaan vettä tai kasvimaitoa. Tosi hyvää! :) Lisäksi olen käyttänyt erilaisten salaattikastikkeiden pohjana, mausteena pataruoissa ja ihan vaan dippaamiseen.

  VastaaPoista
 2. Löysin juuri blogisi ja kyselit aiemmin, mihin talkkunaa on käytetty.
  Muksuna lemppari oli mustikkapöperö;
  tuoreita mustikoita, sokeria ja talkkunaa haarukalla muusattuna. Iltapala mökillä, maidon kanssa.Just hankin pussin talkkunaa, pitää testata, vieläkö maistuu!

  VastaaPoista
 3. juille, mä kokeilin heti kasvisten marinoinnissa, toimii! Kiitos kovasti vinkistä!

  Anonyymi, no vieläkö maistui? :)

  VastaaPoista

Mitä itse funtsit?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...