27.9.2010

Norsu päähän

Uudessa Mustassa oli joku aika sitten juttua suomalaisista kestävän kehityksen lastenvaatemerkeistä. Madden vaatteet ovat suurimmaksi osaksi serkuilta kierrätettyjä, mutta jos täsmäostoksia tarvitsee tehdä, kotimaista tarjontaa alkaa olla ilahduttavan paljon ja ilahduttavan tyylikkäänä!

Yksi parhaimmista lastenvaatehankinnoistani Maddelle tänä syksynä oli uusi lätsä, joka otettiin käyttöön heti kun ilmat viilenivät. Punaisen Norsun one size -malli on mainio niin tytöille kuin pojillekin ja kokoa voi säädellä kuminauhalla. Tiedoksi retukenkiä 70-luvulla käyttäneille: merkillä on myös ihania retuhattuja, joita jaksan hiplata nostalgiahuuruissa joka kerta.Piipahdin lauantaina myös Pumpkin-shopissa Eerikinkadulla. Jos en olisi jo ostanut tätä, olisin hyvinkin voinut hommata tällaisen neulepipon:


Sen sijaan mukaan tarttui hiuspanta, jonka kuka tahansa homo sapiens paitsi minä virkkaisi itse. Aloitankin joululahjavinkkisarjani tällä: osta panta ja tuunaa se itsevirkatuilla kukkasilla!

 

Kotimaiseen designiin tutustuminen helpottuu lokakuussa, kun ekomyymälä Nudge Helsinki avaa ovensa Yrjönkadulla. Verkkokaupat on ihan ok, mutta itse kaipaan käsituntumaa, etenkin lastenvaatteissa.

2 kommenttia:

  1. Kävin ostamassa Pumpkinista tuollaisen vihreän virkatun pipon. Itse olisin ottanut ruskean tai mustan, mutta vaikka kysyin neljä kertaa eri tavoin kautta rantain, niin tyttö halusi sen vihreän. Piste. Pakkohan sitä toivetta oli kunnioittaa - tästä se alkaa, huoh. :)

    VastaaPoista
  2. Madde on myös ilmoittanut että musta ei ole väri, vaikka äippä koittaa kuinka vakuutella toisin. :) Yhtä mieltä olemme vain vaaleanpunaisen kauheudesta, toistaiseksi..

    VastaaPoista

Mitä itse funtsit?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...