20.9.2010

Aito ravintolavinkki


Tutustuin viikonloppuna Museokadulla sijaitsevaan ravintola Aitoon. Ja mukava tuttavuus olikin. Menussa olivat pääosassa konstailemattomuus ja kotimaiset raaka-aineet - thumbs up! Palvelu oli asiantuntevaa ja ystävällistä, etenkin kun ottaa huomioon millaisen ruokaboikottilistan kanssa nykyään kuljen.. Tempaisimme ystävättären kanssa viiden lajin maistelumenun räätälöityine viinipaketteineen (saat jokaisen ruoan kanssa sille sopivan viinilasillisen)  ja kierimme ravintolasta pois kolmen tunnin kuluttua hyvin syöneinä, tilittäneinä ja mielin.

Olen ottanut tavaksi tarkistaa ravintolan lapsiystävällisyyden: tarjoilija vakuutti, että Aidossa suhtaudutaan ipanoihin asiakkaina siinä missä aikuisiinkin, vaikka pienen ravintolan sisätiloihin ei kovin hyvin vaunuilla mahdukaan. Omaa lastenlistaa ei ole, mutta lapsille kehitetään annos tilanteen ja toiveiden mukaan. Ilahdun aina kun henkilökunta on sisäistänyt, että ainoa tapa saada tulevat aikuiset ravintolakävijöiksi (en viittaa seduloihin) on käydä niiden kanssa ravintoloissa lapsena.

5 kommenttia:

 1. Mahtavaa! Laitoin linkin kehuihin ystävälleni joka Aitoa pyörittää ;)

  VastaaPoista
 2. Voin allekirjoittaa täysin Aidon laadukkaan ruuan ravintolan alkumetreistä tähän päivään. Asumme naapurissa ja myös lapsiystävällisyys on testattu moneen kertaan. 4v. tyttäremme ehdottaa välillä oma-aloitteisesti josko menisimme Aitoon syömään :) Viime kerralla henkilökunta antoi myös tytölle ihanasti terassilla ensiapua harmilliseen ampiaisenpistoon.

  VastaaPoista
 3. Polly, yritin kyllä kehua ihan paikan päälläkin, mutta näin nyt viimeistään. :)

  Iinu, ai sä oot testannu ipanan kanssa, hyvä!

  VastaaPoista
 4. joo aito on todella hyvä! ruoan puolesta mutta eritoten lapsiystävällisyys on jotain aivan ihanaa. olen testannut kolmen pienen lapsen kanssa. niitä todella kohdeltiin kuin ihmisiä: juteltiin, katsottiin silmiin, eikä edes millään lässytystyylillä vaan _normaalisti_ :o eikä käännytty vanhempien puoleen kun oli asiaa niiden ruuista, vaan siis - puhuttiin lapsille. uskokaa pois, tämä kaikki on todella harvinaista. siis todella.

  VastaaPoista
 5. Arvasin kyllä mutta täytyhän se linkki laittaa kun niin kivasti kirjotit :)

  VastaaPoista

Mitä itse funtsit?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...