9.8.2010

Ukkosfotoja

Pikkuveli istui eilen Helsingin Lauttasaaressa kameran kanssa kun myräkkä nousi:
Ihan kuin jostain maailmanlopun leffasta! Jos diggaat ukkosia, tsekkaa lisää kuvia täältä.
KUVAT: Rauno Lahti

10 kommenttia:

 1. Mahtavia kuvia. Harmi, etten itse älynnyt ottaa kameraa esille. Olin niin haltioitunut myrskystä.

  VastaaPoista
 2. Myrsky oli todella upea! Taivas näytti kuin suoraan jostain maailmanloppu-elokuvasta. Hienoja kuvia veljesi on onnistunut saamaan.

  VastaaPoista
 3. ^

  "Taivas näytti kuin suoraan jostain maailmanloppu-elokuvasta" ts. maailmanloppuelokuvat ammentavat uhkaavaa kuvamaateriaaliaan ihan vain kunnon myrskyistä... :D

  VastaaPoista
 4. Helena, mä en olisi mun kameralla edes saanut mitään vaikka olisin älynnytkin..

  Minea, joo! Ipanakin nukahti onneksi nopeasti, että äiti pääsi tölläämään salamointia. ;)

  Anna, todellisuus on epätodellisuutta ihmeellisempää. :)

  VastaaPoista
 5. oli kyllä aika ainutkertainen kokemus.

  VastaaPoista
 6. Mua pelotti enkä siks uskaltanut ulos. Mua ei oo ikinä ennen pelottanut myrskyt eikä mylväykset, ni nyt sitten harmittaa. Mut onneks jotkut on uskaltaneet mennä kamera edellä vastaan!

  VastaaPoista
 7. Hienoja kuvia! Meillä taas 3-vuotias katsoi myrskyä ja sen lähenemistä meidän kanssamme parvekkeella ja hihkui innosta aina kun salamoi.

  VastaaPoista
 8. Kiitos kuvista! Olin ystävien puutarhassa grillaamassa Malmilla, kun pimeys valahti pumpulinpehmeän hautovan vaipan tavoin - ja sitten alkoi sini- ruusunpunainen valoshow.... Woww.. !!

  VastaaPoista
 9. Hei Katja! Asiani ei liity tähän postaukseen, mutta ajattelin saavani vastauksen varmemmin kuin kommentoimalla vanhaan. Kehuit jossakin aiemmassa postauksessa Renee Voltairen vadelmaremmejä. Osaisitko kertoa mistä niitä (tai muita Voltairen tuotteita) saa Suomessa? Hänen nettisivujen kauttahan voi tilata tuotteita, mutta tilauksen tulisi olla melko iso, jotta viitsisi maksaa kohtalaisen suuren toimitusmaksun.

  VastaaPoista
 10. Toi salamakuva löytyy myös Hessusta sivulta A6. :)

  Karina, voi kun joskus tulis vähän aikaisemmin noi ukkoset niin vois sit väijyä ikkunassa ja kertoa skidille että näin ei sit pidä tehdä. ;)

  Veksi, jaha, grilli vissiin kannettiin olohuoneeseen.. ;)

  Lotta, mä löysin niitä ihan Ruohonjuuresta, mutta tästä on aikaa. Jos niitä ei enää ole siellä niin rupean jälleenmyyjäksi!

  VastaaPoista

Mitä itse funtsit?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...