22.8.2010

Terapiassa

Vaikka olen tarkka yöunieni pituudesta, olen valmis valvomaan vartin liian myöhään tämän sarjan takiaTerapiassa on paras draamasarja, mitä tv:stä on pitkään aikaan tullut. Enkä ole ihan yksin mielipiteineni: ensimmäinen tuotantokausi palkittiin kaikilla mahdollisilla pysteillä. Tällä hetkellä Suomessa on menossa 2. tuotantokausi ja kolmaskin on luvattu esittää myöhemmin.


KUVA: Yle.fi

Näyttelijäsuorituksiet ovat loistavia, Gabriel "Usual suspectsista tuttu" Byrne on suorastaan fantastinen. Käsikirjoitus ja dialogi naulitsevaa. Ja mikä parasta pituus: 25 minuuttia. Täydellistä.

7 kommenttia:

 1. Heh, toi sarja on myös mun suosikki! :)

  VastaaPoista
 2. Oon nähny vaan pari jaksoa, mutta aika hienosti rakennettu sarja kyllä. Ilahduin, kun löysin sen Ylen areenalta ja sitä sai vieläpä katsoa ilman tv-lupa-tunnuksia, joita mulla ei ole, kun ei ole telkkariakaan. Pääsen siis katsomaan useammankin jakson :)

  VastaaPoista
 3. mä näin tota kesälomalla ja katsoin kolme jaksoa kuin hypnotisoituna ja yritin purra kaikkia jotka lähestyi kaukosäädintä (aviomieheni isovanhempieni luona, kröhöm.)

  mutta sitten loppui tv:n katselu - olen kyllä miettinyt, että mikä tää sarja oli.

  todella, todella hyvä.

  VastaaPoista
 4. Jäin koukkuun kesällä, ja nyt jatkan intensiivistä suhdetta TV Kaistan kautta. Joitain ykköskauden jaksoja näkemättä. Ehkä imuroin myöhemmin koko paketin italiaksi tekstitettynä ja pakotan miehenkin katsomaan ;)

  VastaaPoista
 5. Yes, also my favorite!!!
  Vinkkinä muuten, että jaksot tulee uusintoina la ja su iltapäivisin. :)

  VastaaPoista
 6. Munkin suosikki. Tosin yritän vähentää tv:n katselua, ja olen poiminut vain jaksot, joissa on Walter työnarkomaani, sattuneesta syystä (entisestä elämästä).

  VastaaPoista
 7. Kolmas kausi alkoi eilen USA:ssa. Täältä löytyvät jaksot. Kunhan katselemme osia lisää, ei laatu ainakaan huonone.
  http://www.casttv.com/shows

  VastaaPoista

Mitä itse funtsit?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...