14.8.2010

Manner's olalle

Mulla on laukkuongelma. Nykyään pitää raahata mukana kirjoja, läppäriä, kameraa ja piuhoja, joten tarvitsen ison olkalaukun. Nahkaisen, koska sen pitää kestää tuulta ja tuiskua. Yksinkertaisen, koska sen pitää olla vielä 10 vuoden päästäkin muodissa. Mieluiten suomalaisen. Ja uniikin, käsintehdyn, kiitos. Täydellisestä panttaan vaikka talon.

Kollega suositteli Sari Mannerin Manner's tuotteita ja täytyy sanoa, että tykästyin. Kivoja malleja ja suurimmaksi osaksi kierrätysnahasta. Mahtuiskohan tähän?

Ja mimmi oli vinkannut, että voi tehdä myös mittatilaustöitä. Kas, kun olisikin varastossa vanha, toisesta hihasta pilalle mennyt nahkatakki, joka tarvitsisi uuden elämän.

Teettäminen on nimittäin monella tapaa siistiä. Oma materiaali ja design, valmistus eettinen ja hinta taatusti alle Vuittonin. Ihan luksusta.

5 kommenttia:

 1. Vinkiksi, että Kruununhaassa on sellainen nahkakauppa kuin Nippanappa, ja siellä tehdään laukkuja myös asiakkaan toiveiden mukaan. Mulla ei ole sieltä hankittua laukkua, mutta harkitsin sellaista vakavasti, kun kaupoista ei tuntunut löytyvän kivoja. Kunnes sitten ulkomaanmatkalla tärppäsi. :)

  VastaaPoista
 2. Kiitti vinkistä! Mä en ole löytänyt kaupoista mitään lähellekään kriteereihin sopivaa ja huuto.netistä hakuammuntana haeskelu alkaa vituttaa, joten kaikki vihjeet ovat tervetulleita.

  VastaaPoista
 3. Siis ihan loistavaa!!! Mä olin just heittämässä pois mun mustaa 'retro' nahkatakkia koska nahka oli osittain tosi kärsinyttä - eipä tullu mieleen tehdä siitä laukkua ennen kuin luin ton jutun!

  Kuinka ajattelematonta :)

  Tänksis !

  VastaaPoista
 4. No eipä kestä! Toivottavasti tulee hyvä bägi. :)

  VastaaPoista
 5. Remakeen (www.remake.fi) voi myös viedä omat nahkat ja teettää mitä haluaa. Ajattelin viedä kokeena. Ja kokeilla Manners mittatilauslaukkuakin, sen saa läppärille sopivaksi.

  VastaaPoista

Mitä itse funtsit?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...