30.6.2010

Barrikadeille

Tämä eduskunnan ydinvoimakeskustelu alkaa vetää vertoja Helsingin kaupunginvaltuuston kasvisruokailukeskustelulle!On Ukkolalla ihan hyvä pointtikin: Greenpeace ei tosiaan ole puolue. Se on järjestö, joka osittain tekee sitä, mitä Vihreiden pitäisi tehdä: herättää keskustelua siitä, millä arvopohjalla päätöksiä teemme. Jos järjestötoiminta halutaan kieltää, yhteiskunnallisesta keskustelusta tulee paljon yksisilmäisempää.

Ukkolaa ärsyttää myös se, että Greenpeace osaa hankkia julkisuutta. Itsekkyyden muistomerkkihän on aivan mahtava idea. Graniittipaateen aiotaan kaivertaa kaikkien niiden kansanedustajien nimet, jotka huomenna äänestävät ydinvoiman lisärakentamisen puolesta. Tämä pitäisi tehdä joka kerta isoista asioista päätettäessä!

Olen itse menossa huomenna eduskuntatalon portaille odottamaan kansanedustajia duuniin, osaksi henkilökohtaisten intressien ja osaksi työn puolesta. Kyseessä on siis ensimmäinen mielenosoitukseni (joka on muuten kavereiden kesken miekkari), siistiä!

Täällä lisää videomateriaalia edustajistamme. :D

4 kommenttia:

 1. Hehe, voisin tulla miekkariin broidin audilla torvea soittamaan, tai ehkä se ei olisi korrektia kun auto on firman kilvissä ;) Parkkeeraan sen jonnekin mutkan taa, Finlandiatalon parkkikselle vaikka.

  VastaaPoista
 2. Tuu ihmeessä! All publicity is good publicity! ;) Tosin siellä on vissiin pari muutakin tyyppiä, eikä meillä oo ees megafonia.

  VastaaPoista
 3. Hehe, onhan se ihan kamalaa, että Greenpeace on käyttänyt varansa "vain omaan toimintaansa", että sen nopea päätöksentekotapa tuottaa yrityksiin verrattavaa tehokkuutta, ja että se osaa vielä harjoittaa ammattimaista mediatoimintaakin. Dämmit!
  Onkohan toivopuolue vähän kateellinen? ;)

  VastaaPoista
 4. Annis, on on! Ja Ukkolalta jäi huomaamatta, että kansalaisethan saattavat vapaaehtoisesti rahoittaa Greenpeacea juuri siksi, että demokratia, jota myös rahoitamme väkisin, ei tunnu toimivan. O tempores, o mores.

  VastaaPoista

Mitä itse funtsit?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...