2.5.2010

Ruokaa, joka ei näytä yrjöltä

Mä alan pikkuhiljaa kehittyä kokkaamisen myötä myös kuvaajana. Tsekatkaa, ei enää ollenkaan yrjöisää.

Naurisvuoka 

No siis bataatista, kun nauriit olivat kiven takana ja aivan liikaa kurpitsansiemeniä ja siirappia, mutta mainio ruoka silti. Toimi lisukkeena grillattujen Eat & Joy Maatilatorin kukonkoipien kanssa.


Lime-valkosuklaamousse

Tein vapuksi tätä järjettömän hyvää jälkkäriä, jonka bongasin vanhasta Maku-lehdestä. Tuli mousseähky, ehkä kokeilen kakun päälle. Tarkemmin ajatellen ähky saattoi johtua siitä, että resepti oli 10 hengelle mut latasin satsin tasaisesti neljään kuppiin.


Ja Maatilatorista tuli mieleen, että Tapiolassa toimii muuten Pieni Ruokakauppa niminen.. noh, pieni ruokakauppa. En ole itse ehtinyt vielä tsekata, mutta kehuja olen kuullut. Onko kokemuksia?5 kommenttia:

 1. Mahtavaa, muutan kesäksi takaisin Tapiolaan ja tuo Pieni ruokakauppa tulee ihan sopivaan rakoon mulle! Ihan varmasti käyn tsekkaamassa niiden tarjonnan.

  VastaaPoista
 2. Anna, mäkin tsekkaan pikimmiten ton tarjonnan. Se on vaan aika kummallisessa paikassa Tapiontorilla, siksi en ole siihen aiemmin törmännyt aiemmin.

  VastaaPoista
 3. Se onkin vähän salaperäsessä paikassa siinä Suomalaisen kirjakaupan sivuoven paikkeilla.

  Annokset näytti muuten hurjan hyviltä!

  VastaaPoista
 4. Pieni Ruokakauppa on mainio, ja ihailtavan rohkeaa yritteliäisyyttä.

  Pahoin kuitenkin pelkään, ettei se kauan pystyssä pysy - kaikkien mielestähän on hienoa, että tulee pieniä liikkeitä, mutta sitten kaupassa käydään kuitenkin marketeissa. Toivotaan, että olen väärässä.

  Eipä kannattanut pieni ja herttainen, kulttuurihistoriallisesti arvokas lähileffateatterikaan, vaikka potentiaalisia kuluttajia alueella olisi runsaasti...

  VastaaPoista
 5. Polly, kiitti! :)

  Johanna, mä ainakin teen parhaani että pysyisi, mutta sinänsä sääli että harvoin noi on niitä lähikauppoja, joissa joka päivä tulee käytyä. Hyvä vertaus toi Kino Tapiola - sekin kuoli siihen, että ihmiset olivat tottuneet käyttämään elokuvaviihdettä eri tavalla..

  VastaaPoista

Mitä itse funtsit?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...