26.4.2010

Nej tack

Maddella ja Jonaksella meni bänks. Jonas sekosi askelmerkeissään ihan kalkkiviivoilla, seitsemän vuoden yhdessäolon jälkeen. Mikä ajoi Jonaksen Åren after skihin? Tuskin pelkkä akvavit-kaakao.

Ehkä Jonasta piinasi ajatus tulevista häistä, jotka olisivat olleetihanan intiimit kahdeksan miljoonan vieraan bileet. Nyt nämä samat kahdeksan miljoonaa ihmistä pitävät häntä idioottina. Lakimiehen duuniin tämä sopii kuin tuhka turbiiniin.

Tai ehkä Jonasta alkoi vituttaa se, että ikinä ei oikeasti keskustella siitä kumman vanhemmilla ollaan jouluna. Onks aina pakko olla linnassa! Ja voisiko hän joskus tarjota, ihan vaan vaikka näön vuoksi.

Tai kammosiko juristi ehkäpä edustustöitä? Ruotsin kuninkaallisethan ovat demokraattisen maan viralliset julkkikset. Heidän täytyy ansaita muhkeita summia imaiseva ylläpitonsa osoittamalla tarpeellisuutensa edustustehtävissä. Kuinka motivoivaa olisikaan käydä jossain Pirkanmaan päiväunikarnevaaleilla juomassa kaffetta kielitaidottoman vastaanottokomitean kanssa. Kas tässä prinsessalle ja sulholle ihan oman kylän koivupahka, siitä voi kaivertaa vaikka hääkuksat.  

Ei ole Maddella sen helpompaa. Miten hukuttaa prinsessa surunsa? Siinä missä me ulvomme maskarat poskilla, huudatamme stereoista Yötä, juomme viiniä suoraan pullosta ja lähdemme ystävien kanssa karaokeen, Madde laatii erostaan pressitiedotteen. Hänelle kun ei ole julkinen blaadaaminenkaan sallittua. Entäpä kuninkaalliset sinkkumarkkinat? Kuumin vapaa mies on oma broidi. Nettideittailukin kaatuu ilmoituksen tekoon: "Olethan huumorintajuinen ja pidät valtion virallisen häkkilinnun elämästä." Madde teki fiksusti ja otti lennon jenkkeihin. Stureplanin yökerhot on jo nähty.

Täällä lahden toisella puolella toki iloitaan, että se kyljyksellä tukkansa kampaava helppoheikki on vihdoin pois kuvioista. Madde osaa ihan varmasti arvostaa tämän jälkeen rehellistä ja sitoutumishalusita suomalaismiestä! Facebookissa on jo ryhmä nimeltä Minä en olisi pettänyt Madeleinea, jossa on 1600 jäsentä tällä hetkellä. Mahtaa lämmittää.

Kuva: Flickr / Bengt Nyman

8 kommenttia:

 1. Mahtava posti!!! :-D Ei voi muuta sanoa, koska kaikki kalpenisi tämän rinnalla.

  VastaaPoista
 2. Komppaan. Mahtava! Pirkanmaan päiväunikarnevaali kiteyttää monarkin elämän. Ymmärrän Jonasta todella paljon syvemmällä tasolla tämän luettuani :)

  VastaaPoista
 3. Haha! :)

  Ja kuinka edes hieman tyytyväinen mahtaa salaa prinsessa V. olla, kun juuri Jonaksenhan piti olla se kaikkien aikojen sopiva toivevävy...

  VastaaPoista
 4. Surkuhupaisa tuo facebook- ryhmä; itse kuulin saman lauseen, mutta kohteena minä, useaan kertaa vanhalta poikaystävältä ja kuinkas sitten kävikään ja voi sitä itsesäälin määrää, kun nostin kytkintä. ;) Tästä näkökulmasta katsottuna en jaksa tätä vouhkaamista milloin kenenkin pettämisestä, on aika karua olla vanhempiensa takia superjulkkis ja kaikki asiat revitellään lehdissä. Jossakin iltiksessä oli listattu 10 syytä, miksi Jonas "lankesi"! :D

  Mitä lie olisi tapahtunut, jos pettäjä olisikin ollut Madde tai pressitiedotteessa olisi todettu, että meillä on avoin suhde eli MOLEMMILLA on välillä oikeus "tavata" muita..?

  VastaaPoista
 5. KOmppaan myös, hyvää tekstiä! Voi vaan tavallisena talliaisena kuvitella, miltä tuntuu, kun koko elämä riepotellaan lehtien palstoilla tuon tempauksen jälkeen. Tulikohan sille Jonakselle vauhtisokeus, kun prinsessa, hieno ura yms. oli jo plakkarissa?

  VastaaPoista
 6. Asiaa Mama! Toivoinkin postausta tästä aiheesta ;)

  Olisi kiinnostava tietää missä mennään Jonaksen v***tuskäyrällä? Että ollaanko kympissä? Pohtiiko nyt Jonas perunakuopassaan että kävipä hullusti? Olisiko sittenkin kannattanut ensin erota prinsessasta ja siirtyä vasta sitten kaatamaan muita Tukholman simasuita? Vannooko nyt Jonas, ettei enää ikinä juo? Eikä ainakaan akvaviittia?

  Tietysti kiinnostaa myös, oliko Berg täyden kympin nainen? Että oliko saatu tunnin (?) nautinto uhrauksen arvoinen?

  Sääliksi käy kaikkia: hölmöläistä itseään, prinsessaa velvollisuuksineen ja koko kuningaskuntaa. voi sentään!

  VastaaPoista
 7. Joonas sai mitä Joonas halusi. Kyllähän sen on täytynyt tietää jäävänsä kiinni. Eikös se sitäpaitsi ollut ensin esitellyt itsensä Toralle omalla nimellään, ja vasta sen jälkeen keksinyt salanimen. Miten tollanen edes menee kenellekään läpi? :D

  VastaaPoista

Mitä itse funtsit?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...