9.4.2010

Mama meni Facebookiin

KUVA: YLE / Jyrki Valkama
Multa on kyselty miksi en a) jaa postauksiani Facebookissa ja b) perusta omaa ryhmää Project Mamalle. Ensimmäiseen kysymykseen on vastaus se, että blogin seurantatapoja on jo niin perkeleesti, että en näe miksi pitäisi vielä facebookissakin niistä tiedottaa, ja toiseen, että mä itse asiassa perustin pari vuotta sitten "Äiti on vähän väsynyt" -ryhmän. Se ryhmä on kuitenkin ihan rampa, koska Facebook tuli ja töräytti ensin groupit piiloon käyttöliittymässä ja sitten ilmoitti, että en voi ottaa ryhmään yhteyttä, koska jäseniä on yli 5000. Kiitti.

Koska mulla kuitenkin on jonkin verran sanottavaa tästä äitysaiheesta edelleen, olen nyt sitten perustanut faniryhmän itselleni (kuinka ällöä!). No, miksi vielä yksi julkaisukanava, eikö mikään riitä? Olen ajatellut homman niin, että mulla on usein hauskoja / tragikoomisia tilanteita ton lyhyen tyypin kanssa, mutta en niitäkään viitsi postata statukseeni enkä toisaalta blogiinkaan, mutta ne saattais naurattaa, piristää tai auttaa teitä tuntemaan ylpeyttä keskinkertaisesta äitiydestä. Nostan siellä esille kaikenlaista pientä aihepiiriin liittyvää - uutisia, vinkkejä, blogauksia, etuja - ja voidaan vaihtaa ajatuksia ruuhkavuosista samanhenkisten ihmisten kesken.

Että näin. Liittyminen omalla vastuulla - en takaa, että tässä on mitään järkeä.

Ps. Jostain syystä siellä oli jo 14 tyyppiä, vaikka mä en ole kertonut siitä kellekään!!
Ps2. Mulla on muuten vapaa viikonloppu radiolähteystä lukuunottamatta (käykää muuten ehdottomasti allekirjoittamassa tää adressi kosmetiikkamainosten sontaa vastaan!), aivan juhlaa!
Ps3. Jos haluatte nauraa itsenne tärviölle, liittykää tähän Facebook-ryhmään. Ei tosiaan menny niinkun Strömsössä!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mitä itse funtsit?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...