18.3.2010

Luomuskitsofrenia

Olen lauantain radioteemaa varten kahlannut läpi kohtuullisen määrän materiaalia luomutuotannosta. Kuvittelin, että tällainen EU:n tasolla säännelty parikymmentä vuotta vanha tuotantotapa on varmaan hyvin tutkittu ja jollain taholla hienosti näpeissä.

Kaikkea muuta. Voin kertoa, että se jätejuttu oli helppo nakki verrattuna tähän soppaan. Lisäksi huomasin, että en ole itse koskaan ajatellut, MIKSI oikeastaan ostan luomua - olen vain aina pitänyt sitä jotenkin kosmisesti parempana valintana - vaikka muuten olen hyvin tarkka siitä miten brändit minulle markkinoidaan ja mitä ne symboloivat.

Jos luomuruoka kiinnostaa, kannattaa tsekata tämä juttu, mielellään kommentoida ja ainakin vastata galluppiin -  kuunnella se radio-ohjelmakin. Jos tulee tylsää, niin syön peräköyden.

Ps. Mä olen ihan oikeasti lauantaina suorana radiossa. Hesus Maria.

KUVA: Noora Shingler

3 kommenttia:

 1. Hitto, miten mua harmittaa, ettei mulla ole mitään saumaa kuunnella lauantaina. Voiko sen kuunnella netissä jälkikäteen?

  VastaaPoista
 2. Pidän peukkuja! Ja odotan sitä podcastia jännityksellä, harjoittelun vuoksi kuuntelin jo pari lähetystä...

  VastaaPoista
 3. Luna Lucens, tulee areenaan ja linkki saitille!

  Arkitehti, kiitti! Oliko helppoa? ;)

  VastaaPoista

Mitä itse funtsit?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...