8.1.2010

Popupshop - ekodesignia lapsille

Vaihteeksi ekodesignia lapsille! Löysin netistä mielenkiintoisen tanskalaisen lastenvaatebrandin nimeltä Popupshop, joka on sekä materiaaleissaan että tuotantoprosesseissaan huomioinut ympäristövaikutukset. Sivustoon ei ole erityisemmin panostettu, joten en saa haluamiani kuvia irti, mutta tsekatkaa mallistot pdf-fileista.

Popupshop is fashionwear committed to be both stylish and sustainable. Our collection is based on organic basic styles to which we continuously introduce new designs.
Mä tykkään. Simppeliä ja aikaa kestävää designia, jossa ei ole mitään turhaa kuorrutusta. Googlailemalla löysin ainakin yhden verkkokaupan, joka brandia myy: Kids of luxury. Hinnat ovat kyllä rapeat vaikkakin kyseisen verkkokaupan edullisimmasta päästä..! Hyvälaatuinen, kestävä ja kaunis lastenvaate tosin olisi kyllä muutaman ylimääräisen euron väärti. Voisin vaikka mailata noille ja selvitellä onko jälleenmyyjää Suomessa.

2 kommenttia:

  1. Näyttää aika kivoilta nuo, ostaisin! =)

    VastaaPoista
  2. Tuossa on oikeasti haastava aihe – ekologiset lastenvaatteet. Itse olen huomannut, että vähänkin isommille lapsille alkaa olla jo tosi vaikea löytää mitään. Toinen ongelma on se, että en kyllä millään raaski pistää ihan kauheita summia vaatteisiin, jotka ei tahdo kestää edes oman perheen sisällä (kolmea lasta). Ja vika ei aina ole vaatteessa, vaan kulutus on vaan niin kova. Varsinkin poikien housujen kulutus on aivan uskomatonta.

    Tällaista suomalaista kauppaa suositteli yksi ystäväni, mutta en ole ehtinyt kauheasti tutkia. www.ipanajamit.com. Sieltä löytyy vähän isommillekin lapsille vaatteita ja vaatteet on siis tuotettu ekologisesti ja eettisesti. Tsekatkaa ihmeessä onko tästä mihinkään.

    Ja tästä aiheesta ottaisin itse mielelläni vinkkejä ja linkkejä vastaan.

    VastaaPoista

Mitä itse funtsit?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...