5.12.2009

Mainos ja kohderyhmät

Pudotin vähän aikaa sitten lattialle lasin, joka hajosi pirstaleiksi. Jouduin sirpaleiden siivoamista varten kaivamaan komerosta imurin, joka on Maddelle hyvin tuntematon kapistus, koska meillä käy siivooja. Kun kolistelin sitä ulos kaapista, ipana tuli kiinnostuneena katsomaan ja kysyi "Mikä toi on?". Madde ei kuitenkaan jäänyt odottamaan vastausta vaan totesi itse "Euron juusto."

Telkkaria voisi kai joskus pitää kiinnikin.

6 kommenttia:

 1. Hahahahah :-D Meillä 4,5-vuotiaalle tytölle tulee aina autossa tms jano tai nälkä, kun se näkee jonkun Mäkkärin tms mainoksen..

  Sanavalmis likka sulla.

  VastaaPoista
 2. Tuttavaperheen neiti 3 v löysi lattialta kolikon ja ihmetteli: "Mistä näitä senttejä oikein tulee?"
  -Venla

  VastaaPoista
 3. hahaha, olen nyt repeillyt kymmenisen minuuttia. Hetkeksi rauhoitun ja sitten alkaa taas hihitys. Miten nuo lapset keksii ja muistaa... :D

  VastaaPoista
 4. Ja meillä taasen raikaa kahden kölvin suulla "valintataloo, siwaa, siwaa" tai "nolla sata sata ta ta ta" Huoh. Ja viisivuotiaamme lempiohjelma on Kadonneen jäljillä, koska ilmeisesti kuvittelee, että siinä tapahtuu kiivasta ajojahtia tms hohdokasta.

  VastaaPoista
 5. Ei kyllä nyt auennut mulle ollenkaan, mutta johtunee tuosta telkun auki pitämisestä. Meillä on auki vaan aamulla pikkukakkonen ja illalla pikkukakkonen. Huvittavinta on, että me vanhemmat istutaan illalla ja katsotaan lasten ohjelmat ja lapsi ravaa ympäri kämppää leikkien ties mitä. Yritys hyvä, mutta vielä ei ole saatu lasta 2v katsomaan mitään 2 minuuttia kauempaa.

  VastaaPoista

Mitä itse funtsit?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...