13.12.2009

Beauty Center Europe testissä

Tein juuri ekan tilaukseni Beauty Center Europesta, jota yksi ystävällinen anonyymi minulle suositteli shampoopostaukseni perässä. Kyseessä on siis saksalainen verkkokauppa, joka keskittyy luomukosmetiikkaan, sekä sertifikaatilla että ilman - ja hyvältä vaikuttaa! Tuotemerkkejä on edustettuna yli sata, joten hiukan siis tulee tenkkapoo ellei tiedä mitä ostaa, kannataa varata surffailuun aikaa.

Ostaminen on (ainakin Ruohonjuuren hintoihin verrattuna) erittäin edullista vaikka kuljetuskulut tulevatkin päälle. Jos siis hinta on aiemmin ollut esteenä luonnonkosmetiikan hankkimiselle niin kannattaa tutkia noiden tarjonta ja tehdä vaikka kimppatilaus, varsinkin kun uusi asiakas saa vitosen alennuksen ensimmäisestä tilauksesta. BCE lupaa myös laittaa ilmaisia näytteitä jokaiseen tilaukseen, joten kiinnostava nähdä löytyykö sitä kautta uusia suosikkeja. Mukaan lähti vanhoja tuttuja Weledan Skin Foodia, i+m shampoo ja hoitoaine ja Logonan silmämeikinpoistolaput, joista en luovu enää ikinä, ja uutena tuttavuutena Anne Lindin karpalokuorinta-aine - lähinnä siksi  että toi pakkaus oli karpalofanille vastustamaton.

Vink vink: jotkut luonnonkosmetiikkatuotteet kuten saippuat ja suihkugeelit ovat mainio käytännön joululahja jos haluat antaa jotain pientä kivaa. Ja tuotesarjojahan on myös miehille.

9 kommenttia:

 1. FB on ilmeisesti vienyt mennessään, sillä väkisin välillä etsin tuosta alhaalta "tykkään" painiketta :O Siis tykkään....:D

  -San-

  VastaaPoista
 2. Tilatessani huomasin että koodilla "bcenew" saa vielä extra 10 % alennusta sen 5 % lisäksi.

  VastaaPoista
 3. Kiitos tästä postauksesta!

  VastaaPoista
 4. Hyvin on eri merkit edustettuina, kiitos vinkistä! Bongasin myös erinomaisen Melvita-brändin Hyvinvoinnin Tavaratalosta, suosittelen lämpimästi.

  VastaaPoista
 5. Mä olen tilannut luonnonkosmetiikkaa sellaisesta saksalaisesta puljusta kuin http://www.naturesbest.de/. Siellä on myös halvemmat hinnat kuin täällä Suomessa - tosin nyt en tehnyt vertailevaa tutkimusta sinun linkkaamaasi sivustoon, kumpi lienee halvempi. Tuolta joka tapauksessa toimitettiin kotiovelle paketti neljässä päivässä ja palvelu pelasi muutenkin hyvin. (Edes auttavaa) saksan kielen taitoa tarvitaan, koska sivustoa ei ole käännetty.

  -E-

  VastaaPoista
 6. Ihan tälleen puskista ja ihan OT, mut aamulla mietin eväitä pakatessani sellaista, että kun meidän kaupassa kaikki hedelmäpussit on nykyään näitä biohajoavia bioskoja, mikä on sinänsä ihan ok, mut voiko niitä enää heittää biojätteeseen kun niihin on lätkäissut hedelmävaa'an tarran?
  Koska mä en ainakaan ole niin hyvä ihminen, et mun hermot tai muisti riittäis joka pussista niitä tarroja repimään pois...

  VastaaPoista
 7. Tea: ne voi laittaa mun käsittääkseni tarroineen, kyllä se paperi aina maatuu. Siitä liimasta en mene vannomaan, mutta ei kukaan voi olla niin hyvä ihminen, että irrottaisi ne tarrat, ei vaan voi.

  Mama: Kun sullakin on tää lasimaiset hiukset - syndrooma, kannattaa kokeilla myös Rémar sarjan tuotteita, mulla toimii. Löytyy tuuheuttava shampoo ja hoitoaine plus muotoilutuotteita. Näitä oon löytäny vaan tuolta BCE:stä ja ovat hieman kalliimpia siellä kun i+m.

  VastaaPoista
 8. Tilasin myös eilen ensimmäistä kertaa tuolta bce:stä ja kiinnostaakin nyt tietää että missä ajassa paketti tuli sinulle?

  VastaaPoista
 9. Hyvä! Aika nopeasti tuli, muistaakseni neljässä päivässä.

  VastaaPoista

Mitä itse funtsit?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...