23.11.2009

Natural ja natural

Lumene on lanseerannut hieman Atrian Fresh -sarjan hengessä uuden Natural Code tuotesarjan, joka ratsastaa piharatamon taikavoimilla. Ihan kiva, että kosmetiikkateollisuus löytää raaka-aineikseen näitä vanhan kansan rohtoyrttejä, mutta antakaa nyt armoa:

100 % suomalainen ratamo

Natural Code on kesyttänyt ratamon, yhden arktisen luonnon tehokkaimman kasvin voiman korostamaan luonnollista viehätysvoimaasi. Meikit ja ihonhoitotuotteet sisältävät joko ratamon lehti- tai siemenuutetta, joka kosteuttaa ihoa ja auttaa sitä säilymään hyvinvoivana. Toimii epäpuhtauksia vastaan ja luo luonnollisen mattapintaisen ihon. Toimii meikkituotteissa kauneutta ylläpitävänä raaka-aineena.

En kestä näitä copyja, pelkkää myötähäpeää. Olen todella kyllästynyt tähän luonnollisuuden ryöstöviljelyyn. Heti kun lisää vähän luonnollista vihreää paketin kylkeen, laittaa luonnollisia metsäkuvioita ständiin ja tipauttaa pari nanogrammaa mitä tahansa luonnollista rikkaruohouutetta purkkiin, saadaan 100% luonnollista kauneutta. Like hell. Lumene, tarkkana nyt!

9 kommenttia:

 1. Niin siis eikö tuo ole ollut jo pari vuotta ? Vai sekoitankohan minä nyt johonkin saman kaltaiseen Lumenen vetoon. Olen kyllä aivan samaa mieltä asiasta.

  VastaaPoista
 2. Jep, haluaisinpa nähdä mitä ko. tuotteet on "syöneet". Ratamon osuus on ehkä 1 prosentin luokkaa, veikkaisin...

  VastaaPoista
 3. Älkää silti copyrukkaa kiusatko. Veikkaanpa, että Lumenelta on tullut tiukka käsky hehkuttaa tuota rehua. Ei siinä copy voi muuta kuin hyppiä asiakkaan tahdon mukaan.

  VastaaPoista
 4. Nanile, onko tosiaan? Huomasin itse ständin vasta muutama viikko sitten. No, ärsyttävää kumminkin. :)

  Marikki, prosenttikin olisi jo paljon! Yllättäen sisällysluettloa ei ole webissä.

  Copy itsekin, tarkoitin copyilla siis itse tekstiä. Sehän voi olla asiakkaankin kädestä. ;)

  VastaaPoista
 5. Evita-lehdessä oli kiinnostava juttu luonnonkosmetiikasta - siinä puhuttiin myös Lumenesta ja kerrottiin niiden pyrkivän yhä luomumpaan suuntaan, muistelen, että tässä natural code -sarjassa 80 % raaka-aineista piti olla jotenkin luonnonmukaista, mutta mitä se loppu 20 % sitten on.. ;) Itse ostaisin mieluiten MYÖS kotimaista kosmetiikkaa enkä jotain, joka lennätetään toiselta puolelta maailmaa.

  Pidin itse Evitan jutusta sen takia, että siinä muistutettiin, että luonnostakin löytyy monenlaista ainetta ja myös myrkkyjä - etsin jatkuvasti luomukosmetiikkaa josta EI tulisi allergiaoireita. :-/

  Olis kiva, jos herkän ihon kosmetiikkasarjoihin tulisi enemmän ympäristömerkkejä, joista tietäisi, että vaikkeivät ole luonnonkosmetiikkaa, niin valmistus rasittaa ympäristöä mahd. vähän.

  VastaaPoista
 6. Kyllä noita Lumenen Natural Code-tuotteita on tosiaan ollut myynnissä on pari vuotta. Natural Code alabrändi korvasi Anytimen ja sitoi sen lähemmin Lumeneen. Ks. www.anytime.fi.

  Ainakin alunperin Natural Code oli siis Lumenen nuorille suunnattu hieman edullisempi sarja.

  -Annis-

  VastaaPoista
 7. Olen samaa mieltä, olen niin kyllästynyt tähän mukaluonnollisuuteen että pah.

  Mutta joo, Natural Code -meikkivoide on löytynyt mun meikkipussukasta ainakin sen puolisentoista vuotta. Harva voide herkälle iholleni sopii, ja tämä sattui sopimaan! Alkujaan se tosiaan taisi maksaa 6,90, mutta nykyään on notulit päinvastoin ja hinta kympin korvilla. Yllättäin :)

  VastaaPoista
 8. Mutta eihän siinä luvata muuta kuin sataprosenttisesti SUOMALAISTA ratamoa, ei esim. ruotsalaista ;)

  VastaaPoista
 9. Tuota Lumenen Natural Code mineraalipuuteria käyttävänä voin vaan sanoa, että se toimii.

  VastaaPoista

Mitä itse funtsit?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...