13.11.2009

Miten ne sen tekee?

Madden ekat "koulukuvat" tuli! Ipanasta on nyt olemassa jo toinen edustava kuva! Mulle on täysi mysteeri, miten ne fakiirit saa skidin
a) istumaan paikoillaan yli 3 sekuntia,
b) samalla katsomaan kameraan ja
c) ja hymyilemään päälle.

Ryhmäkuvassa (Daltonin siskokset 1, 2, 3 ja 4v) sentään on jo vähän hajontaa, sillä vain nelivuotias ja hoitaja ovat kartalla, mutta silti. Pitäs varmaan lähettää sille kuvaajalle jonkin sortin mitali. Kumarrus.

8 kommenttia:

 1. Siis - mä MUISTAN kun oon ollu jotain neljä - kun oli tarhakuvaus: sillä sedällä oli joku helevatan vedettävä otus. Siis sellanen, että "vedetään" ja sitten se karhu kävelee tms - mitä nyt 80-luvun alussa on voinu olla. Kammottavaa! Mä pelkäsin muutenkin valokuvausta niin, että ryhmäkuvissa oon se, joka itkee hoitajan sylissä - nää yksittäiskuvat oli sitten ihan horroria kun se setä tunki sitä surisevaa karhua siihen nenän eteen (huom. "ammattivalokuvaaja" ja se karhu näkyy parin kuvan reunassa, ei mitenkään silleen tahalteen...). Mun päiväkotikuvat on sitten muuten sellaisia itkuisia - kelpas jaella mummeille ja kummeille ;-)

  VastaaPoista
 2. Niin ja btw - kun oon tällanen blogiurpo eli aloittelija, millä helvatalla mä saan ton nimen muutettua. Täällä meinaan oli joku muukin "Tiina"... Mä voisin vaihtaa joksikin muuksi, kun kerran myöhemmin tulin kehiin

  VastaaPoista
 3. Mä en malta odottaa mitä tarhan valokuvaaja saa aikaan meidän vauhti-villestä, kaikkien aikojen eka kuvaus on tämän kuun lopussa :) Kotona otetut kuvat on ihan hauskoja, mutta niissä on joko liikaa menoa ja meininkiä, tai sitten sellainen semi-iivil-virnistys, jonka vain kaksivuotias voi saada kasvoilleen kun sanotaan "hymyile kulta kameralle"..
  PS. sanavahvistus persus :D

  VastaaPoista
 4. Nappuloiden kerhokuvissa kuvaajasetä laittoi välillä päänsä päälle lötköä nallea. Mukulat nauroi räkänä kun nalle humpsahti päälaelle. Oli sillä sitä tavaraa muutenkin, kaikenlaista leikkivempelettä kuvarekvisiitaksi. Sitten viisivuotiaallehan ei tarvi sanoa kuin "pieru" tai "kakka" niin satavarma nauru. :)

  VastaaPoista
 5. Tiina, kammottavia muistoja! Mä en koskaan ollut päiväkodissa joten mulla ei ole mitään tollasia muistoja. Ja sä vaihdat sen nimesi ihan sieltä profiilisivulta. :)

  Eija, kuten jo totesin Maddesta on tätä ennen saatu 1 aitohymykuva kameralle. Hyvät tsäänssit siis. :)

  Nina, totta, pieru toimiikin sitten aika pitkään. ;)

  VastaaPoista
 6. Noniin - kiitos Katja. URPO - nyt löyty oikea paikkakin T. Ex-Tiina ;-)

  VastaaPoista
 7. AnnaV, Niitähän ei siis saa diginä. Olispa kiva jos sais.

  VastaaPoista

Mitä itse funtsit?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...