24.11.2009

Lisää joulumieltä


Joulukatalogien tarjontaan kyrpiintynyt ystävä laittoi pari päivää sitten jakeluun oheisen tuotteen: se on kuulkaa sähköripsari. Herranjumala. Saman efektin saanee aikaan meikkaamalla dösässä ja olen jopa ymmärtänyt, että harjan heiluminen on ei-toivottavaa ellei ole Alice Cooper. Eihän tämä mitenkään voi lentää, eihän? Ja kun patteri loppuu, on aika ostaa uusi mascara.

Tämä on lähes yhtä pelottavaa kuin ionisoiva hiusharja, 59,90€ (hinta Stockan katalogista). Mistä näitä ostajia oikein tulee?

Ps. Lelukatalogit (joita tosiaan tulee tänä jouluna NIMELLÄ) ovat tietenkin näiden pelottavien lahjalöytöjen loputon suo. Onko suosikkeja?

17 kommenttia:

 1. samaisesta stokkan kuvastosta löytyy myös hierova sähköhammasharja (?!?!)...

  ja näissä lasten lelukuvastoissa harvassa on ei-älyttömät lelut..ja varsinkin hinnat..hello kitty deluxe vaunut 79,00.. Ja mitä tarkoittaa "OBH Nordica hiustenkuivaaja: pieneen käteen sopivalla kuivaajalla saa "kuivattua" sekä nuken että omat hiukset"? vähän niinku kuivattua?

  VastaaPoista
 2. Viime joulun alla naureskeltiin täällä sun blogissa silloisille joulukuvastoille. Kiinnitit silloin huomiota siihen, että esim. Olivian lahjakatalogi oli painettu järkyttävän kiiltävälle ja paksulle paperille. Eipä muuten ole tänä vuonna. Ylimaallisen pröystäilyn aika on ohi. Joko taloudellisesta pakosta tai sitten sen takia, että tulee vähän väärä signaali esim. lehden ympäristötietoisuudesta...

  Stockakin oli tosiaan vaihtanut Marie Antoinettesta lämpöisiin "miehet vaihtavat lahjoja kummallisissa tilanteissa" -kuviin. En muista kommentoinko viime vuoden Marie Antoinette -teemaa tällä jutulla, mutta kieltämättä se oli ajan henkeen sopivaa: yläluokka vastaa työttömyyden ja lomautusten kanssa kärvisteleville taviksille "Ai ei ole kansalla leipää? Syököön leivoksia!"

  VastaaPoista
 3. Pelottavinta tässä on tietysti se, että toi ionisoiva hiusharja kuulemma oikeasti toimii. En tosin osaa sanoa, mitä se toimiminen tässä tapauksessa tarkottaa, koska oon selviytynyt elämästä melko hyvin puisella harjalla.

  En halua lannistaa, mutta värisevä ripsari on kyllä aika old news. Taisivat lanseerata sen epähuomiossa just ennen taantumaa, joka ei yllättäen varsinaisesti nosta vastaavien kysyntää... Olisi kyllä äärettömän mielenkiintoista kuulla jonkun vehjettä testanneen mielipide. Itse koen, että aamutoimissa on ihan tarpeeksi jännitystä ihan ilman että mikään meikkiväline tärisee ITSESTÄÄN siinä samalla.

  VastaaPoista
 4. Opin tänä vuonna kosmetologiystävältäni, että ripsaria pitäisi nimenomaan hieman liikutella (värisyttää?) sivuttaissuunnassa samalla kun sitä levittää pituussuunnassa. Näin saa tuuheammat ripset ja ripsari kestää kauemmin ripsissä. BTW, toimii ainakin mulla. Mutta ei tuohon kyllä tietenkään mitään tärisevää vehjettä tarvita.

  Tulee jotenkin mieleen kaikki OBH-Nordican laitteet. Mä boikotoin koko merkkiä, koska se edustaa mulle just _turhia_ sähköisiä vempaimia esim. se parin vuoden takainen popcorn-kone! Hei haloo! Mä saan näppylöitä muutenkin kaikista sähköllä toimivista keittiövälineistä. Itse en tarvitse kuin sähkövatkaimen ja sauvasekoittimen ja niistäkin jälkimmäinen olisi periaatteessa korvattavissa ensimmäisellä.

  VastaaPoista
 5. :O omg....joka laitteeseen tungetaan pattereita. Minä sain sellaisen höylän missä on patterit. Mitään hyötyä mun mielestä siitä värinästä ei ole. Ehkä ei niin helposti nykäse haavaa jalkaan, koska kuvittelee sen olevan tosi tehokas äänen perusteella....ja lähestyy jalkaa hitaammin.

  VastaaPoista
 6. Parhaita lastenleluja mitä ite näin oli pora ja joku keittiökone, ehkä sähkövatkain tai kahvinkeitin (!), joissa on aito ääni, mutta muuta ei tapahdu!
  Eikö lapset voi harjoitella aikuisten töitä aidoilla koneilla?! Musta olis ainakin kiva, jos lapsi keittäis kahvit (kyllä se aina automaattikahvin voittaa, vaikka ei antaisikaan annostusohjeita...) tai imurois!(Saako tällaistä toivoa ilman, että on paha sadistiaikuinen..?)

  Ja aikuisille paras on varmaan sähkötossut, eikö voi vain vetää villasukkia jalkaan?

  VastaaPoista
 7. Ionisointi on ilmeisesti tämän hetken kuuminta hottia hiustuoterintamalla. Mä uusin hiustenkuivaajan kesällä ja myös siinä on ionisointi. Puoli vuotta olen sillä kuivannut, eikä kuontalostani ole vieläkään sukeutunut Jennifer Aniston -lookkia. Damnit! ;)

  Ripsaria kannattaa tosiaan laittaa Z-liikkeellä, mutta siihen riittää ihan normaali käden koordinaatio. Noista surisevista ja pörisevistä ripsareista, höylistä ja hiusharjoistahan tulee lopuksi ongelmajätettä, joten yksi lisäsyy jättää ne ostamatta. Pätee myös muuten uskomattoman moniin leluihin...

  -Annis-

  VastaaPoista
 8. sellanen tärisevä ripsari tuli markkinoille jo viime jouluksi ja ajatus on tosiaan just se, että sillä saa värin levitettyä z-liikkeellä. ja se toimii kyllä eli värin saa nätisti tosi lähelle ripsirajaa, jos vaan kärsivällisyys riittää siihen, että pitää harjaa tarpeeksi pitkään paikallaan. mulla ei riitä.

  patteri kestää pidempään kuin itse väri, joten sen takia ei tarvi vaihtaa. tietenkään se tärinä ei oo mikään välttämättömyys ja mun mielestä värin saa levitettyä melkeinpä vaivattomammin ihan vaan omin pikkukätösin, mutta tuote ei siis ehkä ole ihan niin päätön kuin ensilukemalta vois luulla.

  VastaaPoista
 9. Lelukatalogeista - meille on tullut jo kolme enemmän tai vähemmän samannäköistä lehdykkää. Jokainen näistä on muuten tullut mun miehen nimellä - ja osalla taas äidin. Millä perusteella Väestörekisterikeskus näitä jakaa (meillä on siis miehen kanssa eri sukunimi ja lapsilla isänsä..)?

  Näistä älyttömistä lahjoista - leffoissa menee joku ihmeen jyrsijäleffa - G Force tms. Jossain noista katalogeista mainostettiin ko. leffan hahmoja aika "jännillä" myyntilausekkeilla. Repesin kyllä kun luin - en tod ostaisi - ehkä just siitä syystä :-)

  VastaaPoista
 10. WAU, mika niksipirkan uusiutunut versio blogistasi on tullutkaan!

  'Ripsaria kannattaa tosiaan laittaa Z-liikkeellä, mutta siihen riittää ihan normaali käden koordinaatio.'

  Toi on aivan yliveto slogan, Annis!

  Mina olen totaalisen pihalla kaikista hilavitkuttimista mutta pysyn ajan hermolla kun vierailen taalla! :-)

  VastaaPoista
 11. Ihan aiheeseen liittymättä, sut on haastettu, täällä http://sinaoletratti.blogspot.com/2009/11/lukulaari.html
  Ei kun liittyy aiheeseen sittenkin. Kannanottoni jouluasiaan on seuraava: Kirja on ainoa oikea joululahja.

  VastaaPoista
 12. Roza, hampaiden hierontaa, ihan klassikko! :D

  Onna, lämpöisiinpä hyvinkin. Kaikki ihmiset näyttää ihan muovisilta ja täydellisesti koristellun kuusen alla on satoja samanväriseen paperiin täydellisesti käärittyjä lahjoja. Kuinka epätäydellistä.

  Kris, en mä lannistu, hyvä vaan että joku tietää taustoja. :) Mielipidettäni ko tuotteesta asia ei muuta.

  pilami, olen koko ikäni vedellyt ripsaria tasan tarkkaan alhaalta ylös enkä aio enää vaihtaa tärisevään Z-tyyliin. :D

  anonyymi, mihinkähän vielä voisi laittaa patterin. Ehkä patterikäyttöinen lätistämätön pipo olisi poikaa.

  haidi, hei meillä on just sellanen perintönä saatu sähkövatkain, kamala ääni, mutta mitään ei tapahdu. Lose - lose.

  Annis, vai ionisoida kuivaaja.. Mitä siitä pitäis tapahtua? Johtuukohan mun ohuista ripsistä kun kun mielestä toi z-tyyli vaan lähmii sen ripsarin ihan klimppiin..

  Liina, jos se patteri kestää pitempään kuin väri, siinä menee patteria hukkaan. :(

  Tintti, mitäs copyja sieltä löytyi? :D Toi oheisroinan määrä kaikista lastenleffoista on hyvä syy boikotoida niitä.

  BLOGitse, huomaa, että mä olen koko ajan aivan kuutamolla näistä nykyajan vimpaimista, mutta valistuneet lukijani pitävät mua pinnalla. Yhdyn kiitoksiin. ;)

  Äitee, :DD

  Tyttö, jaiks! Olen täysin samaa mieltä.

  VastaaPoista
 13. Tuli vaan mieleen, että oliko jo jossain "tavallisissa" hammasharjoissa pattereita? Vai muistanko ihan väärin?

  -san-

  VastaaPoista
 14. Ainakin muovituotteista (esim kännykänkuorista) poistetaan sähköisyys ionisoimalla se ennen maalaamista. Taitaa olla sama tarkoitus hiusten ionisoinnilla? Poistaa sähköisyyttä.

  Lisää Niksipirkka-juttuja: ota hieman käsidesiä, levitä käsiin ja pyyhkäise käsilläsi hiusten pintaa. Poistaa sähköisyyttä.

  VastaaPoista
 15. täällä löytyy testitietoa aiheesta: http://salonkijuoruja.wordpress.com/2009/11/30/lisaravinteita-ripsiin/
  ;)

  VastaaPoista
 16. Katja - sori sitä läpyskää ei löydy enää meiltä, on siis "ihan vahingossa" nakattu roskiin ;-)

  VastaaPoista
 17. -san-, nopea googletus ei ainakaan tuottanut tulosta. Kuvittelisin että sähköhammasharja tyydyttää kaikkien surinaa suuhun haluavien tarpeet. :D

  Anonyymi, thanks! Mutta että käsidesiä tukkaan? Mikä siinä ionisoi?

  Anonyymi, herranjumala. Maksaako joku todella jotain ripsitökötistä satasen.

  Tintti, onnittelen hyvästä päätöksestä. ;)

  VastaaPoista

Mitä itse funtsit?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...