10.11.2009

Jäätelöblogi sopii marraskuuhun

En ole koskaan jaksanut seurata ruokablogeja. Ruoanlaitto näyttelee elämässäni niin pientä roolia, että tarvetta osaamisen kehittämiseen ei ole ollut. Mutta kun kollegani perusti jäätelöblogin, jäin koukkuun heti. Lähinnä kuvien takia. Tyyppi osti jäätelökoneen ja on nyt ottanut missiokseen kokeilla kaikki maailman jäätelöreseptit (kuvassa pistaasipähkinä-suklaarouhejäätelöä). Luulen, että tämä on glögittelyn jälkeen toiseksi paras tapa viettää marraskuuta.

3 kommenttia:

 1. Onnea vaan ystävällesi! (Varautukoot 7-10 kg painonnousuun... ;). Nimimerkki "kokemusta on".

  VastaaPoista
 2. Himo iski. Tahtoo jotain ihanaa kermaisen pehmeää jäätelöä. Mascarpone-vadelmaa tai ehkä sittenkin suklaista kirsikkaa. Aaahhh!

  Ja back to reality: olen toimistolla, jossa Sodexhon valikoimassa on näin off-seasonina suunnilleen Valion eskimopuikot. :/

  -Annis-

  PS. mä en ole ikinä jaksanut veivata mun äidin jäätelökoneessa muuta kuin valmista pehmislitkua. Joten inspiroitumisen varaa on. Palaan tuijottamaan Gelateria blockin kuvia ja unelmoimaan.

  VastaaPoista
 3. Pellin pientareella, tämä on just se syy miksi mä en uskalla ko konetta hankkia, mutta kyseinen pariskunta on pitkäaikaisesta jäätelöharrastuksesta huolimatta ihan hoikkia!

  Annis, :) näissä Gelateria Blockin jäätelöissä on se hyvä puoli että maut ovat oikeasti kiinnostavia. Mun mielestä nykyään jätskit kärsii ihan samasta tuotekehittelyllisestä yliyrittämisestä kuin suklaat - perusasiat kuntoon ja sillä pääsee pitkälle!

  VastaaPoista

Mitä itse funtsit?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...