23.10.2009

Rukoukseni on kuultu

Onnenpäivä! Nyt se hiton lenkkeily (kävin ainakin neljä kertaa) on virallisesti taaksejäänyttä elämää! Noin puolen kilometrin päässä himasta sijaitseva Esport Arena oli ilmeisesti kuullut rukoukseni ja ottanut käyttöön sekä 10 kerran kortit että lapsiparkin! Bingo.

Olen sen verran epäluuloinen vanhan liiton ihminen, että kävin jo viime viikonloppuna tsekkamassa, että "Arena Easy" -niminen ryhmäliikuntatunti tarkoittaa ihan kunnon hikijumppaa eikä a) onko-tämä-jotain-pilaatesta b) kylkivälilihasten harjoittamista jonkun apuvälineen X avulla tai c) latino funk'n jam kuubalaistansseja, joissa pitää sitoa huivi lantiolle ja näyttää bollywood-ennustajeukolta. Ainekset pitkäkestoiseen asiakkuuteen (ja kaikkien urheilemattomuustekosyiden katoamiseen) ovat olemassa.

6 kommenttia:

 1. Onpa hienoa, että ovat panostaneet lapsiparkkiin! Eilinen kunnon kohottamiseksi suunnittelemani pyörälenkki jäi pariin metriin kun huomasin, että rengas on tyhjänä. Ulkoiset puitteet ovat liikunnan harrastamisessa tärkeitä. :)

  VastaaPoista
 2. Oonkohan mä jotenkin outo, kun en halua jättää Elmoa lapsiparkkiin. Jotenkin vain tuntuu siltä, että tämän ikäiselle riittävä kokemus "vieraan" hoidosta on päiväkoti neljä päivää viikossa. Muutoin on pärjättävä omin voimin tai mummi-kummi-avulla. Tosin nyt on etsinnässä luotettava +/- 18 vee tyttö tai poika, joka haluaisi saada lisätienestiä lapsenhoidosta. Kun vaan löytäisi jostain... Ehkä pitäisi laittaa kaupan ilmoitustaululle ilmoitus.

  VastaaPoista
 3. Buuri, joo, oli todella iloinen yllätys! Käytiin eilen siellä katsomassa ja Madde ihan hinkui pomppulinnaan.

  Anu, lapsestahan se on kiinni. Madde luottaa aikuisiin ja leikkii ihan mielellään vieraassakin porukassa/yksin, mua ei siis ns säälitä jättää sitä muiden hoteisiin, varsinkin kun näissä peuhuloissa on kyse noin tunnista. Kannattaa ainakin kokeilla miten Elmo suhtautuu.

  VastaaPoista
 4. Jep; kunnon jumppa se pitää olla! =)

  VastaaPoista
 5. Et oo Anu outo, mulla on ihan samanlaiset tuntemukset tuon oman 2v naperon kanssa, joka on päiväkodissa 5pv/n. 7h per päivä. Mutta ehdottomasti kannatan kuntoilua siinä muodossa, joka kullekin parhaiten sopii, ja uskon, että äidin hyvä olo jumpan jälkeen ei ole pahaksi lapselle. Itseäni en saisi väännettyä mihinkään ohjattuun jumppaan, mielummin lähden reippaalle kävelylenkille.

  VastaaPoista
 6. Tervetuloa esportiin. Käyn itse siellä esport-joogassa (koska se on lähellä) ja vielä joskus balance-tunneilla. Ihan jees ja etenkin siis lähellä :)

  VastaaPoista

Mitä itse funtsit?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...