4.10.2009

Maailman suosituin kirppis osa II

MLL:n kaksi kertaa vuodessa pidettävä lastenvaatekirppis on ihan suosikkini. Diggaan tästä äärimmäisen hyvin organisoidusta tapahtumasta, koska siellä ei tarvitse kuluttaa koko päivää: vaatteet on lajiteltu, niputettu ja laputettu, ei muuta kun alat täyttää kassia oikean koon pöydästä. Homma yksinkertaisesti toimii. Tälläkin kertaa löytyi aivan mainioita käyttövaatteita, johon varmaankin lukeutuvat myös nämä kultaiset ballerinat..

Päivän löytöihin kuuluu myös kuvan silkki-puuvillahuppari, parissakin mielessä. Hupparin valmistaja oli nimittäin mulle entuudestaan tuntematon merkki, joten mielenkiinnosta googlasin sen ja kappas vain: The Earth Collection (jolla on btw. maailman paskin saitti) on ekomerkki! Suomalaisen maahantuojan sivuilla puhutaan luontoystävällisestä valmistuksesta ja työoloihin panostamisesta. Taidanpa soitella noille ja kysellä vähän lisää.

Oman vaatekaappini läpikäynti on edelleen vaiheessa, mutta sain nyt Huutoon yhden vaatepaketin ja pari takkia - tsekatkaa toki jos löydätte jotain kiinnostavaa. Madden vaatteet odottaa vielä energiapuuskaa. Jotenkin vaan toi kuvaaminen, kuvien siirtäminen ja pienentäminen on aivan pelsepuubista, mieluummin jaan kamat ilmaiseksi ystäville. Ai niin, paketissa ei ole vielä niitä SOL Pesulapalveluiden kutistamia vaatteita, sillä SOL pesulapalvelut ei ole palannut asiaan. En voi sanoa olevani yllättynyt.

4 kommenttia:

 1. Meillä on läjäpäin Earth Collectionia, kun käly myy niitä, ja ajalta sitäkin ennen. Pääsääntöisesti hyviä vaatteita, ja tosiaan niillä on nuo ekomerkit.

  Ihmeen vähän niistä on ekotietoisissa trendiblogeissa kirjoiteltu, oikein ihmettelin sitä tässä taannoin.

  VastaaPoista
 2. Eikö Earth Collectionia myyty jossakin vaiheessa myös Kampissa omassa liikkeessään, vai sekoitanko nyt toiseen merkkiin? Mua on häirinnyt niissä vaatteissa tietynlainen "säkkikangasmaisuus", joka ekovaatteisiin usein liitetään. Oma kokemukseni EC:n vaatteisiin rajoittuu joskus vuosia sitten ostamaani hameeseen, jonka laatuun olin erittäin tyytyväinen, vaikka malli olisi saanut olla vähän istuvampi.

  Lastenvaatteisiin EC:n kankaat ja värivalinnat sopivat selkeästi paremmin. Tuo kuvassa oleva neuletakki on ainakin oikein söpö.

  (Sivut aukenivat niin turhauttavan hitaasti, etten jaksanut tarkistaa sieltä myymälöitä.)

  VastaaPoista
 3. Kirppis bongaukset saa aina iloiseksi. Mutta jos haluaa tasaisemmin tehdä löytöjä, käy katsomassa täältä: http://www.kruunukirppu.com/

  Ihan loisto kamaa, lauantaina lähti matkaan talvikengät, kävelykengät ja yöpuku yht.19€. tavara on siistiä, ehjää ja pestyä.kaupassa tuoksuu lähinnä pesuaineelle(monesti seconhandeissä tuoksuu lähinnä epämääräinen tunkkaisuus). Tytöille luonnollisesti enempi tarjontaa, kaiken kaikkiaan skaala on laaja.

  ja Earth Collectonia myydään ainakin Kluuvissa. Aikuisten kama liian "puunhalaajaa" mulle.

  VastaaPoista
 4. Arkitehti, en tosiaan ole aikaisemmin TEC:iin törmännyt, vaikka aika paljon olen noita ekomerkkejä kahlannut läpi. Markkinoinnissa parantamisen varaa? Käske kälyn ottaa yhteyttä. ;)

  kittyfane, ok, eli tuo juuttlinja (viittaan anomyymin "puunhalaaja adjektiiviin :D) on siis hyvin hallitseva?

  Anonyymi, kiitos tosta linkistä, onpas lupaavan oloinen putiikki! Jos saisin nyt kenkää niin perustaisin ehkä webbivetoisen (luo tili, anna yhteystiedot -> saat infoa kun lapsellesi sopivia vaatteita on tullut myyntiin) lastenvaatekirppiksen.

  VastaaPoista

Mitä itse funtsit?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...