21.10.2009

Kuyichi-kokemuksia

Siltä varalta että tää kiinnostaa useampaakin lukijaa niin laitan nopean vaateinfon.

Olen aivan sairaan tytyväinen taannoisiin Kuyichi-ostoksiini. Kokomerkinnät ovat mielestäni aika tarkat (30 tuuman farkkuleggingsit ovat mulle juuri niin kireät kuin arvelinkin), eli kannattaa olla rehellinen. Eikä hätää vaikka menisi väärin: kun tilaa suomalaisesta verkkokaupasta, voi vaatteen palauttaa tai vaihtaa (vaihtoajan puitteissa tietty) ilman postikuluja. Olen aivan rakastunut tuohon mustaan v-aukkoiseen Karo-neulepaitaan, siitä tuli välittömästi Lempivaate. Ja sorry, en todellakaan osaa kuvata itseäni edustavasti, paita on kuitenkin ihan huippu.

Mä voisin tällä hetkellä ostaa koko Yalon tyhjäksi, koska mä rakastan myös noita People Treen ja Camilla Norrbackin uutuuksia kuten Freya-mekkoa (kuvassa), josta on näköjään koot loppuneet! En siis taida olla ainoa kyseiseen vaatteeseen ihastunut. On toisaalta hienoa, että ekomuoti ei enää tarvitse puolestapuhujia, vaan vaatteet ovat itse itsensä paras referenssi. Niin pitääkin olla.

7 kommenttia:

 1. Yalo onkin itselle uusi tuttavuus.

  VastaaPoista
 2. Minkä kokoisen Karo-neuleen tilasit? Tilasin eilen itselleni koossa M, mutta jäin miettimään, tuliko tilattua liian iso... Voisin kuvitella olevani suht samaa kaliiperia kanssasi. :)

  VastaaPoista
 3. kiitos tästä tyhjentävästä vastauksesta :D
  taidanpa kävästä ihan vähäsen tuolla yalon sivuilla...

  VastaaPoista
 4. Freya-mekon perään olen itsekin, "sääli" ettei XS ole ollut oma kokoni enää vuosikausiin. ;)

  VastaaPoista
 5. Aiemman postauksesi perusteella ostin itse Kuyichin ohuen puuvillaisen neuletakin Tukholmasta ja ollut siihen enemmän kuin tyytyväinen. Pesu 40 astetta, saa lingota ja takki on pitänyt kuosinsa ja kokonsa. Yalon vaatteet on ihania, pitäisi vaan nyt päättä mitä tilaa, kun kaikkea ei ole varaa ostaa.

  VastaaPoista
 6. Maca, no parempi myöhään. :) Onhan Karma Shop tuttu?

  Anonyymi, mä olen suht muodokkaana ihmisenä iso M tai pientä L-kokoa ja L oli sopiva. En tykkää että neule kinnaa.

  Rahien, eipä kestä! :)

  Sofia N, mä kyselin jo tuleeko sitä lisää. ;)

  Henkka, mahtavaa! Voidaan perustaa Kuyichin facebook fan club. :)

  VastaaPoista
 7. Kiitos kokovinkistä, Mama! :)

  Pakettini Karo-neuleineen saapui pikavauhtia (nopeus mainittakoon yhtenä Yalon valttikorttina nettikauppojen maailmassa!) ja M-koko oli minulle suht muodottomana sopiva. ;) Hyvinkin on näin, että jos kurveja on luoja suonut, isompi neulekoko on tarpeen.

  VastaaPoista

Mitä itse funtsit?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...