27.10.2009

Isojen Tyttöjen Sänky

Tänään se vihdoin otettiin käyttöön, Isojen Tyttöjen Sänky. Sain vauhtia Skidin sänkyhankkeeseen ihan sillä, että iskin vanhan pinnasängyn myyntiin. Tuli ihan uutta motivaatiota ja kummasti turha vänkääminen väheni kun deadline läheni (no poem intended).

Uudessa sängyssä oli riittävästi kolhuja ja luonnetta - ja hintalappu 35 euroa. Sekä ostaja että uusi omistaja ovan tyytyväisiä. Toistaiseksi.Voi nimittäin olla, että haluan viikon päästä sen pinniksen takaisin. Siinä on nimittäin yksi mainio ominaisuus: korkeat laidat.. We'll see.

Pinnis meni puolivuotiaalle pojalle, jonka vanhemmat etsivät ratkaisua koko perheen uniongelmaan. Sanoin, että siinä on hyvää unikarmaa.

Äiti näytti kiitolliselta.

10 kommenttia:

 1. Vau mikä sänky, ja sopivan ihana hinta. Katos ja kaikki. Kyllä nyt kelpaa.

  VastaaPoista
 2. Huiman upea löytö indeed!!
  Toivottavasti hyvä unikarma jatkuu laidattomassakin sängyssä. :)

  -Annis-

  VastaaPoista
 3. On kyllä ihana sänky pikkuprinsessalle. Meillä poika oli uudesta isosta sängystään ensin niin ylpeä ja iloinen, että illalla sinne mentiin ja siellä pysyttiin nätisti ekat kolmisen kuukautta. Nyt on uutuudenviehätys kadonnut ja vanhempia koetellaan harvaseilta juoksupyrähdyksillä. Välillä kyllä istutaan sängynlaidalla, kun nukahtaminen kestään niin huomattavasti lyhyemmän aikaa, vain about 15-30min. Keyword on istua siinä täysin ignooraamatta lasta. Jos vastailee kaikenmaailman kysymyksiin, kuten "missäs mummi on?" nukahtaminen kestää vaikka kuinka kauan. Kokeiltu ja opiksi otettu on sekin :)

  VastaaPoista
 4. Kyllä olette löytäneet hienon sängyn, ei voi muuta sanoa. bd

  Blogisi on muuten loistava! Sitä on tullut seurattua jo kotvanen. :)

  VastaaPoista
 5. tosi kiva sänky!etsin samanlaista vai onko tuo askon isabel tai joku sensuuntanen?tosi edukkaasti muuten löysit.

  VastaaPoista
 6. Voidaanko tästä vetää johtopäätös, että projekti toinen lapsi on haudattu lopullisesti?

  VastaaPoista
 7. Kyllä uuden lapsiprojektin aloittamiskynnys varmaan nousi. Kun kaikki kamatkin pitää hankkia uudelleen. Vai saammeko jonkin ajan kuluttua käydä uudet mielenkiintoiset keskustelut puolesta ja vastaan? Sopii!

  VastaaPoista
 8. Kiitokset, ipanakin on ollut tyytyväinen. Huvittavaa vaan että uuteen patjaan upposi enemmän rahaa kuin itse sänkyyn.. Anyway, muutama päivä meni kyllä totutteluun eli yleensä helposti nukahtava skidi kukkui jopa puoli yhteentoista (!!!!) hereillä. Olis ehkä pitäny tehdä tää aikaisemmin.

  Spekuloivat anonyymit :), ei sitä jatko-osaa ole kokonaan haudattu, päätin vaan että nyt saa noi kamat lähteä painostamasta. Vaikka mä heti tulisin raskaaksi, kamoja tarvitaan vasta ensi syksynä joten ostetaan sitten uudet (eli käytetyt) jos tarvitsee. :)

  VastaaPoista
 9. Niin ja anonyymi, joka kyselit mikä sänky tuo on, niin saattaapi olla se Askon malli. Tämä on siis edellisen omistajan tuunaama.

  VastaaPoista

Mitä itse funtsit?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...