4.9.2009

Läps

Skidi onnistui eilen järkyttämään perusteellisesti pesukoneen korjaajan. Ja mut.

Tyyppi oli aamulla yläkerrassa pukeutumassa Koti-insinöörin kanssa, kun minä päästin huoltoliikkeen sedän sisään ja lähdin samalta seisomalta duuniin. Kun ipana sitten tuli alakertaan ja näki huoltojampan pyllistelemässä kylppärissä, se marssi isin kauhuksi suoraan kylppärin ovelle, läppäsi huoltomiestä reteästi persuuksille ja sanoi että "Väistä, on pissahätä".

Kun totuus valkeni, Skidin hämmästynyt perustelu isille oli, että "Ei ollutkaan äiti". Huoltomieheltä oli perustelut vähissä.

Mua tämä tarina ei naurattanut ollenkaan niin plajon kuin Koti-insinööriä. Jos mun hanuri näyttää edes lapsen universumissa kaksimetrisen huoltomiehen persukselta, on aika aloittaa lenkkikuuri.

11 kommenttia:

 1. Jo jonkin aikaa olen blogiasi seuraillut. Nyt on pakko avata sanainen arkku tännekin: Kyllä ne lapset osaa! Ehdottomasti tämän päivän piristyksistä paras! ..Ainakin tähän mennessä! :D

  VastaaPoista
 2. saisko tänne sellaisen "like"- nappulan niinkuin Facebookissa on? Tai vaihtoehtoisesti "meikit levis"-nappula?

  VastaaPoista
 3. Hahhaahaa, ihan mahtavaa!!! :D

  Kommentoitavaa olisi ollut kahteen aikaisempaankin, mutta töiden aloitus ja päivähoitoonsopeutumistuskat ovat typistäneet iltaiset aivotoiminnot minimiin.

  VastaaPoista
 4. ei voi sentään... XD mäenkestä. heh.

  VastaaPoista
 5. Hahaa:D Mä oon kuulemma tollasena parivuotiaana huutanu isoon ääneen (kun se huoltomies oli siellä kylppärissä) että "HYI TÄÄLLÄ HAISEE HUOLTOMIEHELLE!!" oli äitiä nolottanut..:D

  VastaaPoista
 6. Mukavaa että sain pidennetyä ikäänne. ;)

  Tiina, toivottavastiu arkku aukeaa uudestaankin. ;)

  irMa, saishan ne responssinapit kai, täytyy ehkä ottaa käyttöön. :)

  johanna, tsemppiä!

  aini, kiitos vinkistä täytyypä olla kommentoimatta mitään haju- tai ulkonäköasioita koska ne satavarmasti päätyvät vääriin korviin. :)

  VastaaPoista
 7. LOL - ja joo, meikit levis...

  Tästä on hyvä jatkaa tätä minun ensimmäistä vierailua blogissasi. :)

  VastaaPoista

Mitä itse funtsit?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...