20.9.2009

Kirppislöytöjä

Tämän vapaaviikonloppuni kruunasi se, että pääsin kirppikselle ilman lasta ja miestä, jotka on molemmat samalla tavalla raivostuttavaa shoppailuseuraa. Mulla ei kirppiksellä ole mitään selkeää missiota vaan haluan koluta jokaisen kiinnostavan pöydän perusteellisesti läpi ja käydä kunnon hintaneuvottelut jos tarpeen - ja siihen menee aikaa.

Mä löydän kirppikseltä yleensä aina jotain ihan muuta kuin lähden etsimään, mutta tällä kerralla lykästi. Olen jo jonkun aikaa etsiskellyt harmaata, isoa huivia ja kas vain, silmiini sattui tämä yksilö. Pöytää isännöivä, Hemingwayn näköinen mies ilmoitti tuoneensa kyseisen "aidon ähläm-huivin" Pakistanista ja siinä tosiaan on painettuna jonkinlainen leimakin koukerokirjoituksella. Päätin uskoa kohtaloon ja ostin sen vitosella. Löysin myös oudon Mexxin nahkavyön, jossa on jotain karvatilkkuja koristeena 2€ ja Mangon käyttämättömän armyhenkisen tunikan 5€. Not bad.Madde sai Benettonin valkoisen talvitakin 6€ (tiedän, todella epäkäytännöllinen väri ja lisäksi koko 98 eli sopiva vasta ensi vuonna), Clarksin nahkaiset nauhakengät 3€ (tiedän, todella epäkäytännölliset nauhat) ja ihanat farkkuhamefarkut 50s (tiedän, missä helvetissä niitä nyt sitten käytetään). Sukupuolineutraaliuden nimissä ostan joka kerta myös pikkuauton.


Koti-insinöörille (sain muuten aika kauan puhua sitä ympäri tätä kuvaa varten ja sen kyllä huomaa) ostin eurolla kuvan taiteilijahuivin ja nämä törkeän siistit ruudulliset pillit. Maksoin housut lopulta lounarilla, koska kaikki käteisvarat oli käytetty! Mahtava ostos, housut istuvat kuin valettu - kirjaimellisesti.

Parin viikon päästä onkin taas se maailman suosituin kirppis ja ajattelin käväistä siellä tsekkaamassa Maddelle talvivaatteita. Sitä ennen Oy Mama Ab yrittää saada liikevaihtonsa plussalle aktivoitumalla Huuto.netissä.

7 kommenttia:

 1. Jo toinen postaus viikonloppuvapaasta. Haluuuun myös! Pitää alkaa ehdottelemaan miehille möksäviikonloppua, että pääsee Valtterille rauhassa kiertelemään ja muutenkin olemaan kotona ihan rauhassa. Pari kertaa kirppiksellä lapsen kanssa olleena tiedän mistä puhut. Aikaa on ollut aina about 15 min, ja sitten alkaa raivoisa huuto matkakärryistä: "pois, pois, pois". Kivoja löytöjä oot tehnyt ja noi koti-insinöörin pillihousut on ihan sikahienot.

  VastaaPoista
 2. Uskomaton flaksi, että löysit housut jotka sovittamatta istuu noin hyvin :) Koti-insinööri voi nyt lisätä mallina toimimisen tai muotiblogaamisen cv:hen, on sitä heppoisemmillakin näytöillä vakuutettu tekevänsä ja osaavansa vaikka mitä ;)

  VastaaPoista
 3. Mikäs sun huutistunnus olikaan, jos vaikka katselisi tarjontaa..

  VastaaPoista
 4. Makeet popot löysit Maddelle! Ja nauhat... ehkä niitä ihan suotta karsastetaan nykypäivänä. Mä löysin keväällä Viljamille sikaedulliset lenkkarit päiväkotiin ja ostin ne nauhoista huolimatta (ilkeä äiti, joka ei miettinyt tätien viihtyvyyttä työpaikallaan...). Ja voilá, tuo just 5 v. täyttänyt oppi solmimaan nauhansa. I'm proud!

  -Annis-

  VastaaPoista
 5. Woaah, terveisiä koti-insinöörille vaan, että ei turhaa synkistele - loistava stailaus ja sopii sille kuin valettu!

  Mä nimittäin ihan oikeasti luulin ensi näkemältä, että sä olit liittänyt tänne jonkun muotiblogikuvan tyyliin "tuolta haluaisin, että se näyttäis"

  VastaaPoista
 6. Henkka, pahoittelut, mutta kun se oli niin siistiä! ;) Mä en oo Valtterilla koskaan käynytkään, mutta kuullut plajon. Pitänee suunnata sinne seuraavaksi!

  Eija, noi housut siis soi päällä, mutta meni kuitenkin. ;) Mä oon hyvä ostamaan vaatteita kaikille muille, itseäni pidän aina laihempana kuin olen..

  Anonyymi, hetki vain niin saan sinne ne kamat - siinä on hirveä urakka!!

  Annis, Maddella on aina ollut nauhakenkiä, mä en jotenkin kestä niitä vaaleanpunaisia tarralenkkareita..

  Anna V, kiitokset!! Täytyy kertoa K-I:lle niin ehkä se lopettaa murjottamisen. ;)

  VastaaPoista
 7. Tää on ikivanha juttu mutta kommentoinpa silti." VOI PASKA "

  Meillä täällä maalla ei ole mitään tuollaista kirppista josta saisi yhtään mitään kunnollista. Kirppikset ovat mallia maalaiskaupunki- SPR ja sitten kierrätyskeskus.

  Oksettavaa, että kaikki vauvalehdissä yms.sanoo ja vaatii: Ostakaa kirppikseltä.
  Joo,ostaisin TIETYSTI jos olisi mitä ostaa!

  Kengät on niissä vanhoja,linttaan astuttuja kuomia tms. Vaatteet tai huonekalut ei ole sen parempia.

  argh...

  VastaaPoista

Mitä itse funtsit?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...