1.9.2009

Auts, Audi!

Hyvä Audin myyntijohtaja, diplomi-insinööri Esko Kiesi (hihi, ootsä huomannu et sun nimi sopii tosi hyvin tohon sun duuniin?),

Haluaisin vielä tarkistaa, olisiko "tallissasi" (oon aika hauska) vaimon paikka vapaana? Olen kohtapuoleen sulle oikean ikäinen, joskus 7cm koroillakin kekkaloiva humanisti drop-out. Mä oon kuitenkin kans johtaja, joten ymmärtääkseni sopisin mainiosti noihin silitys- ja miellyttämispuuhiin. Uskon olevani vahvoilla, koska et ehkä saa yhtä ainutta tarjousta DI naisilta, vaikka paskoja johtajia ovatkin, niillä kun tuppaa nuo liksat olemaan lähempänä kuutta tonnia tässä iässä ja luulen, että kotitöille ei jää riittävästi aikaa. 

Olisi kiva tavata, jotta näkisimme kohtaavatko arvomaailmamme ja tykkäätsä mun skidistä.. eiku, ai saatana. Mä olenkin jo naimisissa yhden diplomi-insinöörin kanssa, joka ajaa perhe-passatilla, luotsaa kahta firmaa ja yhtä bändiä ja ostaa paitoja, joita ei tartte silittää. Se käy kaupassa ja tekee ruokaa (välillä kyl aika erikoista) ja maksaa kiltisti siivousfirmalle kodin kunnossapidosta.

Sori, ei mitään sittenkään. Pidä kiesis.

Ps. Go Anna-lehti! :D

24 kommenttia:

 1. Juuri näin. Noiden sovinistimukahauskajuttujen (mä yritän ajatella että se kai yritti olla jotenkin vitsikäs mutta kun ei vaan osaa) myötä menee audin maine.

  VastaaPoista
 2. "Pidä tunkkis" on saanut uuden version "Pidä kiesis".

  VastaaPoista
 3. "Pidä Kiesis!"
  x)

  VV-Auton TJ Lahti oli pahoitellut Kiesin puheita, vielä kun antais E. Kiesille potkut niin sitten uskoisin pahoittelun vilpittömyyteen..

  VastaaPoista
 4. Minä olen kyllä Kiesin kanssa samaa mieltä siitä, että naisella tunteet menevät useimmin kuin miehellä järjen edelle. Mutta mitäs haittaa siitä muka on, jos järkikin pelaa? Muuten Kiesin ajatukset taitavat olla 50-lukulähtöisiä, ja karvat nousee pystyyn Kiesin kommenteista. Muuten se ei ole kaupunkilegendaa, että joku tykkää silittämisestä. Minä silitän oman mieheni paidat useimmiten. Mies osaa ne kyllä itsekin silittää, muttakun se on musta niin mukavaa.

  VastaaPoista
 5. Ai kauheeta, mä olen jo toista päivää siivouslakossa. Nyt siippa varmaan ottaa eron. No, muistutan sit että kuka järkkäs koko viikonlopun ajan tytärpuolen synttäribileitä. Ei ainakaan ketkään eskokiesit.
  Jeps: pidä kiesis.

  VastaaPoista
 6. Saa silittää jos tahtoo, saa laittaa ruokaa jos tahtoo, saa hoivata miestä jos tahtoo ja saa olla haluttava. Jos tahtoo. Mutta että tyyppi pistää nuo ja liudan muita vaatimuksiksi, voi terve. Onneksi en syntynyt 30 vuotta sitten, en olis löytäny miestä ikinä. Tai ainakin se olisi ollut aika paljon vaikeampaa.

  Mutta mihin perustuu väite, että nainen on huono verkostoitumaan? Käsittääkseni avioerojen jälkeen miehet usein ovat huonommassa tilanteessa siksi, ettei heille jää ihmisiä lähipiiriin kun nimenomaan vaimo on pitänyt yhteyttä omiin ja samalla aviomiehensä sukulaisiin, ystäviin ja tuttaviin. Miksei naiset osais saman liike-elämässä? Vai tarkoittaakohan Kiesi miesten saunailtoja, joissa ei yllättäen paljon naisjohtajia taida näkyä?

  VastaaPoista
 7. Nainen saa myös nikkaroida ja nauttia raskaasta työstä, mies laittaa ruokaa ja hoivata. Se, mistä pitää ja mitä tekee, ei ole sukupuolesta kiinni.

  "Pidä kiesis" on loistava! Mua ei audimiehet vie minnekään. Fillari on paljon seksikkäämpi.

  VastaaPoista
 8. Just mietin, että ei kannata edes vaivautua, Kiesin ovella on saletisti pitkä jono silitystaitoisia DI-naisia, ja mä oon vaan tällanen VTM.

  Mut Mama sä oot niin hottis, että sulla on varmasti tsäänssit! Jos olisin koti-insinöri niin olisin vähän kyllä huolissani.

  VastaaPoista
 9. Öh. "Onneksi en syntynyt 30 vuotta sitten." Näinhän on kyllä päässyt tapahtumaan, jopa vuoden tarkkuudella. Tarkoitin 30 vuotta AIEMMIN. Hehee.

  VastaaPoista
 10. Hahaa! Hyvä kirjoitus Mama! Oletko varma ettei koti-insinööri voisi ruveta ostamaan silitettäviä paitoja? Eikö olisi kiva jos saisi miehen paitojen silityksen muodossa enemmän ns. tarkoituksellisuutta omaan elämäänsä?

  Minäkin heitin lusikkani soppaan:

  http://beckysharp.vox.com/library/post/en-ottaisi-audi-kiesi%C3%A4.html

  VastaaPoista
 11. Hyvä Mama, just noinhan se menee.

  Onneksi nykymiehet on viksumpia kuin kaikenmaailman kiesit!

  VastaaPoista
 12. Musta ihan paras kohta oli DI Kiesin ja vuodelta -48 olevan Naisen oppaan määrittely naisen sopivasta iästä (=miehen ikä/2 + 7). Näinhän siinä missä mies vanhenee 10 vuotta, naisen tulee vanheta vain viisi!

  Kiesin järki siis ei ole kovin loogista. :) Tai sitten hän on vankkumaton pätkäsuhteiden kannattaja. Ja varmaan pakkokin olla, koska veikkaisin, että silityshalukkaimmatkin korkkarinaiset saavat parissa vuodessa tarpeekseen tämän myyntijohtajan asenteista.

  -Annis-

  VastaaPoista
 13. Heh heh, hyvä Mama!

  Anu Sagim tuo toistuvasti ilmi, että Eesti on korkkarinaisten luvattu maa.Viimeisin http://www.iltalehti.fi/viihde/2009090110172485_vi.shtml.

  Josko laitettas Kiesit sinne postipaketissa? Vaan pitikö siis myös olla DI? Onko niillä naapurissa niitäkin...? ;)

  VastaaPoista
 14. Mistä näitä eskokiesejä oikein tulee? Oliko eskon äidillä seitsemän sentin korot?

  VastaaPoista
 15. Anonyymi, halleluja. :)

  Vanilja, me mietittiin kans firmatasolla että onko tää joku markkinointistuntti mutta ei keksitty että kuka tästä oikein olisi hyötynyt..

  Okko, mä oon yleensä käyttäny pidä kiskaas. ;)

  Mrs. Marple, mä lähtisin kanssa siitä että tollanen mainemoka on amrkkinointijohtajalta niin karmea moka, että fudut olis poikaa. Isn't it ironic.

  Henka, ei johtajanaisilla kyllä yleensä mene, mutta ehdottomasti naisiin yhdistetyt empatiataidot olisi suotavat ihan jokaisen johtajan työkalupakissa.

  Äiti-Puffa, mä olen jo toista vuotta siivouslakossa. ;)

  Onna, naulan kantaan. Sitäpaitsi tukimukset ovat nimenomaan todistaneet, että naisten vetämät firmat ovat kannattavia.

  BS, mainio kommentti myös B. Sharpilta! Olen ihan samaa mieltä että näitä mielipiteitä on hyvä kuulla, jotta tämä tasa-arvon todellinen tila paljastuu.

  Helen, tosi on. Kyyskybäsellä ja kolmikybäsellä on eroa myös miehissä.

  Anonyymi, kiitos.:)

  Annis, huhujen mukaan tällä hepulla on naisystävä ja kaksi tytärtä. Olisi kiva tietää mitä he diggailivat Eskon puheista.

  Polly, heh! Eskon toiveet on aika haastavat mutta kaipa hän tietää mihin rahkeet riittää..

  Nina, onhan noita. Ei tämä tosiaan ole ainoa mies joka noin ajattelee.

  VastaaPoista
 16. Hitto, pari jäi välistä!

  Susanna, aivan! Toki myös Esko saa itse päättää millaisen naisen vierelleen haluaa, mutta kunnioituksestahan kaikki alkaa. Luulisi papan tietävän.

  Anonyymi, kiitos että uskot kykyihini! Koti-insinöörillä ei ole pelättävää kun tänäänkin oli taas safkat pöydässä kun tulin duunista. ;)

  Ja Onna, :D mut ymmärsin kyllä!

  VastaaPoista
 17. Joo, kaikkea saa haluta.

  Kyllä meidän perheenpäällä ;) on hyvät oltavat kun TkL silittää paidat. Mahtaakohan itsekään ymmärtää onneaan?

  VastaaPoista
 18. Arkitehti, niiden suhde ei ole sitten vissiin karilla? ;)

  Nyt se Kiesi sitten erosi ja pyysi anteeksi. Vitsivitsihän se tietenkin oli, kuinkas muuten.

  Nice try, mutta ei mene läpi.

  VastaaPoista
 19. Huumoria, huumoria - vakioselitys, kun käry käy.

  VastaaPoista
 20. Toimistoblondi, tää blogger bugaa. :D Tällä jampallahan on aikaisemminkin löytynyt samantyyppistä "huumoria" mm. köyhyydestä. Mahtaa olla shokki vielä vanhoilla päivillään kohdata tällaista huumorintajuttomuutta. ;)

  VastaaPoista
 21. Nyt kun kohu on laantunut, niin kolikon toisellekin puolelle voinee kurkistaa.

  Äitini oli ennen eläkkeelle jäämistään Eskon kollega vuosikymmeniä, ja tunsi tämän henkilökohtaisesti. Äiti pahoitteli Eskon kohtaloa kovasti, vaikka olikin meidän kaikkien kanssa samaa mieltä siitä, että Esko sai mitä tilasi.

  Paitsi että Esko firmaan tultuaan nosti sekä Audin myynnin että profiilin (promodiilit alppinistien kanssa yms.) moninkertaisiksi, hän on kuulemma myös mukava ihminen. Aina kohtelias ja mukava, ei tietoakaan sovinismista irl. Ja erittäin pätevä työssään.

  Harmi vaan, että Esko ei osannut pitää huonoja puoliaan omana tietonaan niin kuin moni meistä. Ja niin kuin jokaisen ison johtajan ehdottomasti pitäisi. Nyt se on voi voi. Kyllä mäkin olisin antanut Eskolle kenkää.

  VastaaPoista

Mitä itse funtsit?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...