16.9.2009

Arkipäivän surrealismia

Tää elämä kaksivuotiaan kanssa on välillä pelkkää surrealismia. Kun kysyin tänään, että mitä oot puuhannu isin kanssa (olivat siis viettäneet iltapäivän puistossa) sain vastaukseksi että "oltiin isin kanssa Suomenlinnan kaupassa ja ostettiin kärpäsiä, kärpäslätkä, mehua ja leijonoita."

Selvä.. Nothing further.

11 kommenttia:

 1. Hää muisti oleelliset, kyllä se on naisesta nuorna shoppailijavitsa väännettävä. :D Noh, sentäs oli leijona-pastilleja, eikä leijona-viinaa... kait?

  (ainakin elän naivistisesti siinä uskossa, tosin muistan minäkin käyneeni isän kanssa alkossa hukkapätkän mittaisena, silloin oli alkossa vielä ovessa pitkä ripa ja palvelu tiskillä. Muistanpa vielä missä ko. alko oli, erehtymättä myös muistuu mieleen aina kun paikan ohi menen - vaikka asunkin nykyään jonnin verran etelämpänä :D)

  VastaaPoista
 2. Hiukan täytynee vielä vääntää kun Suomenlinnan kauppa (onko siellä muita kuin se yksi?) ei liene mikään Ideapark. :D Toiseksi, luulen kyllä että Madde tarkoitti ihan oikeita citykanin haukkaajia. Pastilli- ja viinabrändin päälle se ei uskoakseni vielä ymmärrä.

  VastaaPoista
 3. Kärpäset vielä mukana kuvioissa siis :D

  VastaaPoista
 4. Elmo ilmoitti tänä aamuna ensimmäisenä lauseenaan: "Äiti, lauloin apinaorkesteria." Joo, ja mikähän laulu se mahtaa olla?

  VastaaPoista
 5. anu, oisko J-Karjalaisen Apinaorkesteri pyörinyt lapsen päässä :)

  Minna

  VastaaPoista
 6. Heh! :D

  Huiheijaa, lueskelin juttujasi ja piti ihan lisätä itseni lukijaksi. Jatka samaan malliin!

  (Oma blogini ei ole toistaiseksi kovinkaan monipuolinen, mutta aina on toivoa paremmasta tulevaisuudesta. ;)

  VastaaPoista
 7. a-pi-na-orkesteri, aarniometsän suojassa harjoitteli, a-pi-na-orkesteri... No kiitti pirusti, pikkasen noloa mennä nyt lääkärille käymään kun moinen biisi pyörii pollajukeboksissa... :DDD

  VastaaPoista
 8. Lasten mielikuvitus on niin ihanan runsas ja vapaa kaikesta. Meilläkin pitää monesti pohtia että onkohan tämä nyt sitten tapahtunut oikeasti vai kuinka, jos kyseessä on suht normaalilta kuullostava repliikki..

  Piti taannoin hieman miettiä kun lapsonen totesi että eihän musta tule sitten kania? Ööh.. Miten niin? Oltiin vähän aikaa sitten katsottu Wallace & Gromit ja kanin kirous (joka on muuten älyhyvä, äitikin tykkää).

  VastaaPoista
 9. Meillä vajaa 3-vuotias leikkii mielellään äipän kanssa kivoja(!) roolileikkejä. Päivänä eräänä oli taas käynnissä roolien jako:
  - Minä voisin olla maailman vahvin prinssi, jolla on semmoinen superauto. Ja ole sä äiti vaikkapa.....hmmm...kävelevä norsun kakka!

  VastaaPoista
 10. Polly, juu, e näy merkkejä kärpäsen unohtamisesta ei. ;)

  anu, mä kans toivon että kyseessä on Minnan ehdottama Karjalaisen versio. Et ehkä koskaan tule tietämään totuutta. :D

  Mira, kiitos ja tervetuloa!

  Annu, en tajua miksi KAIKKI lastenlaulut jää soimaan päähän. Tois kiva mennä duuniin jossain
  pikkuiset kultakalat lammessa ui -moodissa..

  Mrs. Marple, mäkin diggaan Wallace & Gromiteista! Oothan nähnyt ne kaikki?

  Hippo, :'D Ei helvetti, mikäpä muukaan!!!

  VastaaPoista
 11. Juu, on meillä myös ne lyhytelokuvat (3 kpl), ja sitten löytyy Late Lampaita pitkä rivi > jatko W&G lyhytelokuvalle Close Shave. Äiti ehkä vähän yrittää aina vaikuttaa siihen mitä lapsonen haluaisi katsoa, ei niitä Muumeja kuitenkaan jaksa aikuinen määräänsä enempää.

  VastaaPoista

Mitä itse funtsit?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...