20.8.2009

Kypärä

Matilda totesi aamulla, kun vedin eteisessä pyöräilyvarusteita päälle, että "Äiti menee kypärällä töihin." Eihän kaksivuotias voi osata noin nerokkaasti vittuilla, eihän?

5 kommenttia:

 1. Madde on aina Maddde!

  Mut tietääkö lapsesi, minne äiti sillä kypärällä menee? Mikä paikka se töihin on? Eli olettehan koti-insinöörin kanssa näyttäneet lapselle työpaikkanne?

  VastaaPoista
 2. Aaahhaha, ihan paras! :D

  VastaaPoista
 3. :D

  Ekaan kommenttiin: Onko lapsen tosiaan pakko nähdä se vanhempien työpaikka? Olen minä lähtenyt ravintolaankin tai laivalle jättäen lapsen hoitoon, vaikkei lapsi ole paikkaa nähnyt. Parivuotiashan saattaa haluta sinne toimistolle aamuisin, jos tajuaa sen olevan saavutettavissa myös hänelle??

  Itse huomasin yhteisellä äiti-lapsi-matkalla mm. sen, että lapsi halusi mukaan, jos menin vessaan/kassalle/hakemaan ruokaa tms., mutta jäi tyytyväisenä toisten lasten ja aikuisten seuraan sillä kerralla, kun hain viiniä (mikä taisi olla tälle hiukan abstraktimpi asia ts. aikuisten juttu).

  Mutta mielelläni kuulen, jos jollain on tutkittua tietoa tai faktaa siitä, että pienenkin lapsen olisi hyvä tutustua vanhempien työpaikkoihin.

  t. 2-vuotiaan äiti, joka on juuri palaamassa työelämään

  VastaaPoista
 4. Madde on kyllä hauska. Noita tokaisuja itse yhä odotellessa...

  Minä olen käynyt lapseni, nyt 1v 10kk, kanssa muutamaan otteeseen työpaikallani, mutta ei mulle ole koskaan tullut mieleenkään, että se olisi jotenkin tärkeetä tutustuttaa lapsi vanhempien työpaikkaan. Tokkopa tuo edes ymmärtää mitä äidin työpaikka tarkoittaa. Kivaahan siellä on pitkiä käytäviä juoksennella ym. mutta siellä on käyty ihan sen takia, että äidillä on ollut jotain muutakin tekemistä kuin kotona oloa perhevapaalla (ja ehkä myös siksi, että äiti on kaivannut jo töihin, ja haluaa muistuttaa duunikavereita, että olen yhä olemassa ja tulossa takasin duuniin innosta hihkuen).

  VastaaPoista
 5. Ensimmäinen anonyymi, ei Madde tiedä mikä ja missä mun työ on. Se ymmärtää että sinne äiti menee, mutta koska mä en tee mitään järin konkreettista kuten lääkäri tai poliisi, olen ajatelut suo9siolla jättää aiheen "Äiti on asiakasrajapinnassa" myöhemmäksi. ;)

  Kolmas anonyymi, tästä varmasti on jotain tutkimuksia, täytyypä kaivella..

  Henkka, Madde on myös käynyt meillä toimistolla joskus vuosi sitten, mutta keskittyi lähinnä pomppimaan Fatboylla. ;)

  VastaaPoista

Mitä itse funtsit?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...