3.8.2009

Hokkasen Timo saa seuraa

Tiedoksi niille musiikinystäville, jotka ovat jo saaneet Hokkasen Timon tarinasta tarpeekseen, että Koti-insinöörin bändiltä on tulossa lisää musiikkia elokuun lopussa. Sen kunniaksi pojat ovat pystyttäneet joulukalenterin (sieltä voi muuten voittaa liput julkkarikeikalle) ja tämänpäiväisestä luukusta putkahti juurikin se biisi, josta kyselin mielipidettänne taannoin! Nyt se on vaan sovitettu ja purkitettu ja masteroitu. Ja mun mielestä se on edelleen levyn paras kipale, musiikkitosikko kun olen.

9 kommenttia:

 1. Hei,
  Sinulla hyvin jaoteltu juttujesi aiheet. Kuvaavaa on tuo ostospsykoosi, mitä minäkin taidan potea. Olet myös kirjojen ystävä, liitän sinut suosikkeihini.
  Minulla on 2 blogia, vaan ei montaa lukijaa; http://kaukomaa.blogspot.com/
  http://turkinpippurit.blogspot.com/ t Annu

  VastaaPoista
 2. Tykkään, tykkään, tykkään!
  Upposi minuun aivan täysin. Tätä kuunnellessa meneekin sitten loppupäivä.

  VastaaPoista
 3. Moro Annu, kiva että tykkäät, itse haluan laittaa ne uusiksi joka päivä. ;) Muista että lukijoissakin ratkaiseen laatu, ei määrä.

  Iina, ollaan sitten ihan samoilla linjoilla. :)

  VastaaPoista
 4. Ihana biisi, ilmoittele kun levy ilmestyy.

  VastaaPoista
 5. Hokkasen Timppa on meidän 5- ja 2-vuotiaiden suursuosikki. Viimeksi eilen mm. Prismassa olleet viattomat kanssaostelijat saivat meidän duon version kuultavakseen! Toki uppoaa hyvin äitiinkin.

  VastaaPoista
 6. Henkka, levy on kaupoissa 26.8. Ja sitä on sen verran hyvin mennyt että ei pitäisi loppua heti kesken! :)

  Hanna, ;D Koti-insinööri on toki ansioitunut aikaisemmankin projektinsa kautta tekemään aikuisten musiikkia josta lapset tykkäävät. Mistä lie johtuu..

  VastaaPoista
 7. Mistä tämä yhtyeen nimi muuten tulee? On meinaan sama sukunimi kuin allekirjoittaneella :)

  -linda

  VastaaPoista
 8. Linda, Teron (solisti) sukunimi on oikeasti Vesterinen. :) Kyseessä on Vili Vesterisen (tunnetuin teos Säkkijärven polkka) pojanpoika.

  Ne on muuten tänään semifinalissa jos joku haluaa tutustua musiikkiin livenä. ;)

  VastaaPoista
 9. Kuulin tämän yhtyeen laulantaa eilen radiosta, Yle Puhe tms kanavalta. Aika hyvältä kuulosti, yllättävän iskelmältä kyllä, Juha Tapio tms tulee mieleen äänestä. Ulkonäöstä tulee enempi mieleen nuori AW Yrjänä (tykkään siitä nuoremmasta versiosta!). Blogiasi seuranneena yhdistän laulun sanat vahvasti Matildaan, enempi kuin rakkauteen :) Ehkä johtuu siitä että itse on aika vasta herännyt siihen miten vahvasti omaa lasta voi rakastaa, niin alkaa näkemään asioita muistakin perspektiiveistä kuin mies-nainen. Jännä juttu.

  VastaaPoista

Mitä itse funtsit?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...