3.8.2009

Hietsuun

Meillä on huomenna Hannan (sillä on jumankauta niin monta blogia, että en tiedä mihin linkkaisin!) kanssa perinteinen tönisteri & kierrätysfestivaali Hietsussa klo 9.00 alkaen, tervetuloa siis hyvin edullisille ostoksille! Ja kuten viimeksikin, nopeimmat lukijaksi tunnustautuvat saavat kaupan päälle lämmintä valkkaria muovimukista, mikäs sen mukavampaa!

Tarjolla on siis 62-80 cm lastenvaatetta, vauvojen leluja, omia vaateharhaostoksia, kirjoja, levyjä, aurinkolaseja sun muuta, joka on mulle turha, mutta jollekin aarre. Mä toivon, että hyvään kotiin löytäis mm. noi mun hääkengät. Niillä tanssittiin yks toukokuinen ilta noin neljä tuntia putkeen ja niissä on selkeästi hyvä karma, kun liittokin on vielä kasassa.Me ollaan myös meikattu.

Ps. Tulikin mieleen että viimeksi tuplasin mun nihkeän hoitovapaan liikevaihdon, nyt siihen onneksi vaaditaan jo vähän enemmän.

7 kommenttia:

 1. Siis arkipäivänä? Tavalliset ihmiset on sillon töissä hei! (paitsi näköjään ne jotka on vielä lomalla) Voisin yrittää ruokiksella suhata kaksipyöräisellä moikkamaan :)

  VastaaPoista
 2. No hitsi, pitääkin tulla lounastauolla moikkaamaan.

  VastaaPoista
 3. No en pääse kun oon uimakoulussa. Harmi. Tunnustaudun lukijaksi.

  VastaaPoista
 4. Euro well spent :) Housut oli hyvät, kiitos!

  VastaaPoista
 5. No hyvä että oli sopivat! Oli kyllä mainio päivä ja saa taas seuraavaan masterilaskunkin maksettua. ;)

  VastaaPoista
 6. Onnex vaan! Hietsussa Galaksista välillä myös pörräämässä. Menikö hyvin kaupaksi.. : )

  VastaaPoista
 7. Hyvä oli kuhina meidän pöydässä, UFFista saa noutaa ne jotka ei menneet kaupaksi. ;)

  VastaaPoista

Mitä itse funtsit?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...