28.7.2009

Kuyichia!

Yaloon saapuu elokuussa Kuyichia! Kyseessä on siis hollantilainen vaatebrandi, joka lienee parhaiten tunnettu farkuistaan, mutta valikoima käsittää niin yläosia, takkeja kuin asusteitakin kummallekin sukupuolelle. Ja kyllä, yli kolmekymppinen tätikin voi käyttää näitä jopa toimistossa, kun yhdistelee hiukan jäykempään linjaan. Kuyichi (voiks joku muuten kertoa miten toi lausutaan?!) on siis ekologinen merkki valmistusprosessia myöten ja käyttää materiaaleinaan sertifioitua luomupuuvillaa, hamppua, bambua ja kierrätettyjä materiaaleja. Prosessi on lisäksi täysin läpinäkyvä: jokaisen tuotteen valmistusvaiheet ja tekijät voi jäljittää tuotteeseen liitetyllä track & trace -koodilla. Lisäksi Kuyichi-tuotteiden tekijät ovat yrityksessä osakkaina, jolloin sitoutuminen yrityksen arvoihin on aitoa.

Innokkaana tiedustelin Yalosta hiukan aikatauluja ja sain infoa että "farkkuja tulee ensimmäisessä erässä 2 mallia miehille ja 2 mallia naisille. Lisäksi sekä naisille että miehille tulee neuleita ja erilaisia t-paitoja sekä takkeja. Valikoima uuden merkin suhteen laajenee jatkossa menekin mukaan, mutta uskoisin, että täydennämme mallistoa jo syys-talvi sesongin aikana."

Jes. Olen tutustunut kyseiseen merkkiin Adilin kautta, mutta en ole uskaltanut farkkuja, jotka ovat mielestäni maailman vaikein ostos, tilata palautuskustannuksien takia! Diggaan tästä merkistä erityisesti kestävyyden takia, tuotteet ovat olleet todella hyvälaatuisia ja kestäneet pesua kuin Finlaysonit ikään (saumat ei kierrä eikä värit lähde).

Jos siis ette ole vielä koskaan tilanneet mitään ekovaatetta, nyt viimeistään kannattaa kokeilla, jos mallisto muuten kolahtaa.
(kuva Kuyichin sivuilta)

Ps. Näillä on luonnollisesti myös edustusta Tukholmassa, monessakin liikkeessä. Vink vink.

3 kommenttia:

 1. Kiitti vinkistä! Ollaan menossa Tukholmaan elokuun puolessa välissä ja kun on muutakin asiaa Hornsgatanille niin pitää käydä tsekkaamassa tämäkin.

  VastaaPoista
 2. Oioioioi, kiitos vinkistä! Viimekertaisella Tukholman reissullani hankin saman merkkisen hauskan harmaan paidan, ja mietinkin että saiskos näitä myös Suomesta. Ji-huu, pian saa!

  VastaaPoista
 3. Henkka, tsekkaa ihmeessä myös se asfaltblomman.se - siellä vasta vinkkejä onkin!

  Visualisti, Yaloa varmasti ilahduttaa että en ole yksin Kuyichi-ihastukseni kanssa! ;)

  VastaaPoista

Mitä itse funtsit?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...