9.6.2009

Vaya con El Naturalista

Ostin tänään ekat ekokengät! Surullinen tarinani kenkien suhteen on siis se, että jalkani levisi numerolla raskauden aikana (eikä palautunut takaisin, kuten joillain käy!!), joten kotonani on muutama pari epäsopivia jalkineita.. Oli siis pakko lähteä ostoksille.

Päädyin El Naturalistan Duna-malliin, linkin takana lisää putiikin ekoperiaatteista. Hyvä puoli on myös se, että merkkiä myy Aleksi 13, jolloin malleja pääsee sovittamaan. En ole ihan varma, voiko kenkiä ostaa verkkokaupasta ellei tuote ole jo tuttu. Itse en koskaan onnistunut Brandosin kanssa, mutta suomalaisen Idun's Applen kanssa aion vielä kokeilla.

Yhden testipäivän jälkeen olen oikein tyytyväinen - ensinnäkin ihan siksi, että löysin mallin, joka sopii tällaiseen vähemmän kesäiseen kesään! Jotkut El Naturalista -mallit ovat aika painavia johtuen kierrätyskumipohjasta, mutta toisaalta joustava kumi on aika miellyttävä askeleen alla. Sisäpohja on pehmeä ja istuu jämäkästi, jalat eivät olleet yhtään väsyneet päivän jälkeen.

Uusissa kengissä ikävintä on sisäänajovaihe: ekasta käyttökerrasta saa aina rakon ja niin kävi nytkin. Onpahan ainakin eettinen rakko.


Lisäys 13.6.: Kuulin hauskan jutun koskien tätä brandia: yksi mieshenkilö oli hämmästellyt ystävänsä facebook-päivitystä, jossa tämä kertoi "vahaavansa elnaturalistojaan". Miesparka oli pohtinut että mahtaa tehdä kipeää, mutta onko intiimialueen karvanpoisto todella aihe josta voi laittaa status updaten. ;D

9 kommenttia:

 1. antikenkäfriikkinäkin voin todeta el naturalistan kenkien olevan aivan ihanan kekseliäitä ja postitiivisesti erilaisia. harmi vaan on hinta.

  VastaaPoista
 2. Älä nyt vielä luovuta tämän kesän suhteen, kesäkuu vasta alkoi! Ja helteet alkavat suurinpiirtein kesä-heinäkuun vaihteessa kun mulla alkaa kesäloma. ;)

  VastaaPoista
 3. Minä en koskaan osta kenkiä, joista on vaarana saada rakkoja edes alussa. Eipä sitten paljon valinnanvaraa jääkään, mutta kun hyvät kengät löytyvät, ne myös tuntuvat jaloissa loistavilta.

  Että ei sitä ekalla käyttökerralla aina rakkoa saa. Riippuu miten ostelee.

  VastaaPoista
 4. Mullekaan ei ole tullut rakkoja moneen vuoteen ja syy on sukat. Laitan kengät paljaisiin jalkoihin vasta kun oon ajanut ne sukissa sisään. Ai niin, ja vahingosta viisastuneena mulla on aina juhlissa toiset kengät mukana jos sieltä joutuu kävelemään pois, eli uusissa korkkareissa en enää suostu kävelemään kuin sen pakollisen mitä juhlapaikalla joutuu.
  Toisaalta, ei se rakko vaivaa kun pari päivää ja sit kengät on mukavat seuraavat monta vuotta :) - noi on muuten nätit!

  VastaaPoista
 5. Vitsi on aika kivan näköset. Kuule mikä korkeus korossa on?
  E

  VastaaPoista
 6. Rousku, joo hinta on rapsakka. Mielenkiinnolla odotan onko laatu sitten sen väärti.

  Mrs. marple, mä luotan kesän alkamiseen jo juhannuksesta. ;)

  Anonyymi, if you say so. :)

  Karina, sukkakonsti on kyllä hyvä! Nyt oli vaan pakkorako kun piti saada ne heti jalkaan. ;)

  E, olisko 7 cm. Se on mun mielestä viimeinen korkeus jolla voi kävellä suht huolettomasti.

  VastaaPoista
 7. LOL, repesin ihan täysin tosta lisäyksestä! Näen niin sieluni silmillä, kun kiltti mies pohtii hämmentyneenä, että miks naispuolinen kaverinsa jakaa brasilialaisvahauksiaan. Illan paras! ;)

  Noista El Naturalistoista on sanottava, että mä en ole oikein lämmennyt niihin nimenomaan niiden raskaan pohjan takia. Ja se on harmi, sillä muuten mallit olis kivoja ja kekseliäitä! Noi Dunat näyttää kuitenkin pohjaltaan kuitenkin suht maltillisilta. Oikein kivat!

  -Annis-

  VastaaPoista
 8. Annis, joo asioille on nykyään niin kummallisia synonyymejä että en yhtään ihmettele että miesparka meni sekaisin! ;) Toi pohja on muuten ihan kiva jos kenkä on oiekan kokoinen, kumi on miellyttävän joustava pohjallismateriaali.

  VastaaPoista
 9. olen ostanut tuon Dunan talvinilkkurin ensin ja tilasin heti perään tuon avokkaan joka tässäkin. Olen löytänyt kenkämerkkini. Törmäsin siihen vahingossa stokkalla ja kun siellä ei ollut kokoja molemmat ostokset tin netissä, toiset saksasta ja toiset englannista. En edes pidä hintaa pahana koska kyllä kengät muutenkin maksaa satasen molemmin puolin. Jalkani on kanssa levinnyt ihan kokoon 42 ja sitä ei nää suomalaiset toopekauppiaat juurikaan tilaa kauppoihinsa eli netti on hyvä

  VastaaPoista

Mitä itse funtsit?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...