15.6.2009

Linkkivinkki

Tuli tarve uudistaa virtuaalinen habitus. Aloitin lisäämällä tänne tollasen linkityswidgetin, joka nostaa randomilla kolme vanhempaa juttua kunkin postauksen perään. Sääli, että nostosisällöt tulee ihan sattumanvaraisesti, mutta ehkä räätälöintifeature on devaajilla työn alla. Mitä mieltä olette: onko turha vai kätevä?

Tykkäsin itse, kun tämä ilmestyi Kemikaalicocktailiin - Noora postaa niin jumalattomalla tahdilla, että on näköjään osa jutuista mennyt ohi ja widgetin kautta löydän uutta vanhaa luettavaa. Huomaan lukevani myös omia vanhoja juttujani - en muista puoliakaan!

Toiseksi apuvälineeksi lisäsin haun, jos joku tupsahtaa tänne jonkun tietyn aiheen perässä. Postauksia on nimittäin jo 365. Kaikkea sitä kahdessa vuodessa ehtii.

3 kommenttia:

 1. mä tykkään, ja daa...siis tää toimii niin, että vaikka avaan sun saman postauksen uudestaan, niin se arpoo uudet vihjeet alle. kävimpä äsken lukemassa sun viimeinen päivä kotiäitinä jutunkin uudelleen:)

  VastaaPoista
 2. Toi on ihan hauska lisä, mutta jostain syystä juurikin widgetin lisäämisen aikoihin mun safari-selain päätti, että mun ei ole enää syytä lukea sun blogia (tai ainakin päättelen niin siitä, että safari lopettaa kaikenlaisen yhteistyön ja jumahtaa täysin kun yritän päästä tänne). Ja kiireisessä nykyihmisen arjessa sehän on tietty kamalaa.

  VastaaPoista
 3. Rousku, kyllä vaan, uudet tulee joka kerta. Tosin tuntuu että toi wdgetti ei ihan löydä kaikkia juttuja, mutta viis siitä.

  Anonyymi, safarin pitäis olla selaimista kehittynein joten toivottavasti kuoleman syynä ei ole mun widgetti..!

  VastaaPoista

Mitä itse funtsit?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...