2.6.2009

Itselaikuttavaa


Kävi äksidentti. Yritin Ranskassa esittää hiukan eksoottisempaa kuin olenkaan ja päätin hankkia itseruskettavaa. Ostin summamutikassa jonkun petit dejeneur -suihkeen, luin ranskankieliset ohjeet läpi ja ymmärsin niistä yhden sanan.

Sitten suihkutin jalat, nostin ne pöydälle ja avasin kirjan. Tulos vieressä.

Nyt haluaisin tietää, mikä meni vikaan. Onko joku ihminen joskus onnistunut itseruskettavalla?

Nimimerkki "Mieluummin pakastekalkkuna kuin friisiläislehmä".

11 kommenttia:

 1. L'Orealin asteittain ruskettavalla kosteusvoiteella olen onnistunut ja ihan ilman laikkuja tahi raitoja. Hieman hitaampaa, mutta tasaista. Merkkinäkin tuo on paras kokeilemani. Itseruskettavat vaatii aina kuorinnan -> ei jaksa.

  Miimu

  VastaaPoista
 2. No eihän se tosiaan tolleen toimi. Vaikutus on kuin spraymaalia ois vetänyt. Myös minä olen onnistunut asteittain ruskettavalla. Sitäkin pitää hieroa ja häivyttää. Mutta oon niin kyllästynyt siihen inhottavaan hajuun ja läähmäseen ihoon, joten jätän väliin ja oon pakastekalkkuna.

  VastaaPoista
 3. Mä pidän sulle kurssin, vedetään tönisteri valkkaria auringossa ja mä voin samalla ruskettaa sut päästä varpaisiin ilman laikun laikkua. Pannaanko pakettiin?

  VastaaPoista
 4. L'Orealin asteittain ruskettava on ollut myös täällä käytössä ja toimii mutta tosiaan - haju on kamala. Rupesin huolestumaan myös tuotteen kemikaaleista ja lopetin käytön.

  VastaaPoista
 5. Kuule kuivasuihke, johon ei tarvitse spreijauksen jälkeen koskea, toimii oikein hyvin. Mm. L'Orealilta löytyy oikein mukiinmenevä versio.

  VastaaPoista
 6. ei mitään muuta kuin doven summer glowta pintaan ja raitille ottamaan rajattomat ihailut täydellisestä rusketuksesta. toimii kuin aurinko.

  VastaaPoista
 7. L'Orealin vähittäin ruskettavassa on vähiten epämiellyttävä haju. Itseasiassa kun ostin taannoin uuden tuubin, se ei ole haissut pahalle iholla. Dove on karsein, sitten Natusan, Garnier ja Lumene. Vähittäin ruskettavassa kosteusvoiteessa on varmasti vähiten "arveluttavia" kemikaaleja verrattuna voimakkaasti itseruskettaviin mömmöihin.

  Miimu

  VastaaPoista
 8. Mulla on juuri ollut testissä Santen sertifioitua luonnonkosmetiikkaa oleva itserusketusvoide. Olen ollut tyytyväinen, eli saattanee tulla meille pian myyntiin:) Hieman skeptisesti suhtauduin tuotteeseen etukäteen, mutta eipä ole ollut valittamista (myöskään tuoksun suhteen!) !

  VastaaPoista
 9. Tosiaan, en ole kertaakaan epäonnistunut, mutta se vaatii jo aiemmin mainitun kuorinnan ja huolellisen häivytyksen. Pelkkä pullosta ruikkiminen ei riitä ;D

  VastaaPoista
 10. Miimu, vai kuorinnan.. Se epäilemättä luki siinä ohjeessa. Ja kyllä, aivan liian vaikeaa. :)

  Anonyymi, yleensä mäkin kestän olla kalkkunana, mutta nyt tuli rimakauhu.

  Hanna, mainio ajatus! Tosin parin lasin jälkeen ei kiinnosta se rusketus enää yhtään. ;)

  Karina, siis miten tämä asteittain ruskettava eroaa tavallisesta, eiks ne kaikki rusketa silleen että mitä enemmän laittaa sen ruskeammaksi tulee?

  Anonyymi, kuivasuihke!! Täähän on varsinainen pro-itseruskettajien foorumi! :D

  Rousku, summer glow kuulostaa hyvältä, mä taidan levittää sitä ihan ekaks ikkunaan. ;)

  Miimu, joo, se haju oli karmee (joku Garnier se oli), en halua tietää miltä toi aine haisee ennen kuin siitä on tehty ns. kuluttajatuote..

  SP, Santella itseruskettava?? Mä luulin että noi mömmöt oli ihan beyond luonto. Ota ehdottomasti myyntiin!!

  Polly, onneksi on tää blogi. Mitä mä tekisin ilman tätä infolähdettä. ;)

  VastaaPoista
 11. Niin siis jos et ole vielä saanut vastausta muualta niin ne asteittain ruskettavat on sellasia että ihan ekasta kerrasta mitään ei tapahdu, eli ihan kun kosteusvoidetta laittasit, sitten seuraavana päivänä kun laittaa niin ehkä jotain pientä eroa näkyy, sitten seuraavana päivänä taas lisää. Eli väriä ei tule heti.

  VastaaPoista

Mitä itse funtsit?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...