4.6.2009

Hyvä syy

Nyt on ihan todella hyvä syy ostaa Yalosta (sen lisäksi, että kesäkuussa ei tarvitse maksaa postikuluja):

"Toukokuusta heinäkuun loppuun asti Yalo lahjoittaa tehtyjen tilausten arvosta 1% Planin "Koska olen tyttö" -kampanjalle. Arviolta 100 miljoonaa tyttövauvaa kuolee tai katoaa heti syntymänsä jälkeen, siksi että poikalapsi on perheelleen arvokkaampi. "Koska olen tyttö" -kampanja parantaa tyttöjen koulutustasoa, terveydenhuoltoa ja turvallisuutta. Tytöt tarvitsevat tukeamme. Koska he ovat tyttöjä. Lue lisää ja tue Planin kampanjaa: http://www.plan.fi/ "

Tämä herättää tyttölapsen äidissä täydellisen avuttomuuden tunteen. Sata miljoonaa! ja tämä tietenkin vain siksi, että tietyt yhteiskunnat eivät yksinkertaisesti anna tyttöjen olla "arvokkaita", puhumattakaan siitä mikä oikeasti on arvokasta.

Mä tarvitsen edelleen jonkun vaatekappaleen ystävän häihin ja voisin aloittaa projektin vaikka tosta kuvan mekosta. Ymmärtääköhän Koti-insinööri, jos ilmoitan, että en pysty osallistumaan heinäkuun asuntolainaerään, koska lahjoitin Planille kympin.

Ps. Yalossa näyttäisi olevan myynnissä myös äitiysvaatteita! Kiva, että ajatellaan odottavaakin.

7 kommenttia:

 1. 100 000 000 tyttölasta.
  kyllä ihminen on paska eläin :(

  VastaaPoista
 2. "Arviolta 100 miljoonaa tyttövauvaa kuolee tai katoaa heti syntymänsä jälkeen, siksi että poikalapsi on perheelleen arvokkaampi."

  Mitä tuo lause oikein tarkottaa? 100 miljoonaa tyttöä kuolee missä ajassa? Kampanja on hyvä enkä halua sitä kritisoida, mutta faktoja kehiin. Tuollaiset isot luvut tietysti vetoavat, mutta epämääräisyydet toisaalta suututtavat (ainakin tällaisen pilkun nussijan :D)

  VastaaPoista
 3. Hyvä että aihe on taas nostettu kampanjan avulla tapetille! Sittemmin kun todettiin, että tytöilläkin on aivot, tuntuu poikien suosiminen varsin vanhanaikaiselta.

  Katsoitteko muuten dokkaria intialaisesta miesten kylästä? Yhtäkkiä naisten puuttuminen oli muodostunut ongelmaksi aivan... Käsittääkseni Kiinassakin pääsisi valitsemaan parhaat päältä?

  Ed. postaukseen vielä;
  aivan mahtavaa että pidät tätä blogia Mama, pääsee allekirjoittanutkin jossain pätemään ;) Toisaalta jos laittais itse blogin pydeen, saiskohan vastauksia just niihin omiin ongelmiin esim. miten käyttää kulmakynää niin ettei lopulta näytä Mannerheimilta? Hihi

  VastaaPoista
 4. Yleensäkin kaikkien vastaavien hyväntekeväisyyskampanjoiden kampanjaprosentit ovat säälittävyydessään vertaansa vailla, mutta tuo 1% olisi kyllä jo ihan omassa luokassaan. Oletan, että siitä puuttuu nolla?

  VastaaPoista
 5. Rousku, naulan kantaan.

  P.N., tuolla kampanjasivulla lukee tarkemmin: http://www.plan.fi/tule-mukaan/lahjoita/planystaevae/kampanja/ eli luvulla viitataan tulevaisuuteen.

  Polly, en nähnyt kyseistä dokkaria! Löytyykö areenasta? Jos luonnon tasapainoa järkytetään tällaisella intensiteetillä, seuraa luonnollisesti tilanne, josta kaikki kärsivät - en käsitä miksi kukaan ei siellä näe tätä.

  Kris, tehdyt tilaukset edustavat tälle firmalle käytännössä koko myyntiä eli kassavirtaa, josta maksetaan kaikki kulut kuten ostot, palkat etc (liikevoitto, if any, jäänee alle 10%, arvauksena). Jos tästä summasta tilitetään 1% johonkin ulkopuoliseen kohteeseen, se on kyllä ihan reilua. :)

  Kukannuppu, avainsana "aloittaa". Ei mun ostokset koskaan yhteen mekkoon jää. ;)

  VastaaPoista
 6. Dokkari taisi tulla jo reilu vuosi sitten, joten ellei näytetä uusintana, en usko että sitä enää tavoittaa Areenastakaan...

  VastaaPoista

Mitä itse funtsit?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...