25.6.2009

Bara Bröst, jättehejsan

Tuota. Kai näitte uutisen siitä että malmölaisessa uimahallissa saa nyt uida rinnat paljaana? Koska sukupuolten tasa-arvoa ajava Bara Bröst -liike haluaa kertoa kaikille että tissit ovat vain tissit (kuten kaikki naiset tietenkin tietävät) ja niitä ei tarvitse peittää edes uimahallissa. Nähtäväksi jää tekeekö joku ruotsalainen uimapukuvalmistaja tätä varten ihan oman malliston.

"Tämä (päätös) on voitto meille", iloitsi Bara Bröst -aktivisti Sanna Ferm Dagens Nyheterin verkkosivujen mukaan.

Malmön vapaa-ajanlautakunnan puheenjohtaja Bengt Forsberg (sd) sanoi olevansa päätökseen tyytyväinen. Hän arvioi, että keskustelu aiheesta on ylittänyt mittasuhteet. [...] Paljasrintaisten naisten vyöryä ei ole uimahalleihin ole sen sijaan odotettavissa, Forsberg uskoo.

On tietenkin hienoa, jos malmölaisessa idyllissä ei ole tämän vakavampia tasa-arvo-ongelmia ja olen luonnollisesti erittäin iloinen siitä että idealismi ei ole maailmasta kadonnut. Mutta voitto kuuluu kyllä kyseiselle uimahallille. Bengt voi myhäillä tyytyväisenä, sillä harvoin saa näin monta pr-kärpästä yhdellä iskulla: sekä hyvän maineen naisasialiikkeen silmissä että ilmaista mediatilaa. Lisäksi hallissa alkaa rampata ihan pirusti miehiä.

Ps. Vaikka olenkin nainen ja pidän tissejä vaan tisseinä, en halua nähdä kenekään muun tissejä.

Ps2. Perse on ihan yhtä luonnollinen asia kuin tissit, mutta en halua nähdä kenenkään persettäkään.

4 kommenttia:

 1. Heja Sverige! ;D Ruottalaiset on kyllä liikuttavia mutta hur som helst...

  VastaaPoista
 2. Nyt alkaa monet mälmölaiset miehet ehkäpä harrastamaan uintia hieman ahkerammin ;)

  VastaaPoista
 3. Kaikenmoista. Miksei kukaan maininnut mitään siitä, että miehilläkin on oikeus pukeutua kokouimapukuun..? Tasa-arvon nimissä, nääs.

  Jäin muuten ihan koukkuun tuohon sun linkkiwidgetiin. Täytyy myöntää, että aluksi sitä vähän karsastin, mutta eilen löysin itseni klikkailemasta vaan juttua toisen perään. Ainoa tylsä puoli on se, ettei vanhoja stooreja varmaan ole enää järkeä kommentoida, vaikka mieli tekis. Esim. se "Allerginen pahalle ruoalle" oli huippu!

  VastaaPoista
 4. Ina, nu ska vi dra en låt! ;)

  Anonyymi, kuten sanoi, ei tässä ole häviäjiä. :)

  Sohvi, hyvä pointti. Tämä uima-asuttomuus ei mitenkään ole kovin merkittävä tasa-arvoasia ellei sitten katsota syrjiväksi sitä että naisten uimapuvut ovat kalliimpia.. Toisaalta samoin on laita kaikessa muussakin pukeutumisessa..

  Saa muuten noita vanhoja juttujakin kommentoida ja on niihin jo kommentteja annettukin, se on hauskaa!

  VastaaPoista

Mitä itse funtsit?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...