17.5.2009

Juhlaeleganssia

Mä olen hukannut mun kameran kuvansiirtopiuhan, joten en oo päässyt postailemaan kuvia, mutta sain sukulaisilta pari otosta Madden vaarin 70-vuotisjuhlasta. Nyt on pakko laittaa tämä tiedoksi kaikille niille high profile -kevätjuhlavanhemmille, jotka kuvittelevat, että isätön lapsi ja mä vietetään aikaa lähinnä kirkon leipäjonossa. On meilläkin tukka joskus hyvin ja mekko päällä. Nih.

13 kommenttia:

 1. Syötävän suloinen! Kauniit silmät Maddella :)

  VastaaPoista
 2. Anna B. (ent. Anna K.)18. toukokuuta 2009 klo 10.26

  Nätti tyttö!

  VastaaPoista
 3. Voi miten suloinen tyttö, ja ihan on äitinsä näköinen.

  VastaaPoista
 4. Madde on kyllä aivan ihanan suloinen tapaus :). On teillä siinä hommaa hätistellä joku päivä poikaystäviä nurkista ;).

  VastaaPoista
 5. Ihme vittuilua niitä kohtaan, jotka oikeasti on yksinhuoltajia ja leipäjonossa.

  VastaaPoista
 6. Kyllä menee kuule Elina tylsäks tää elämä jos alatyylin huumori kielletään.

  VastaaPoista
 7. No, totta sekin. Mulla oli eilen huono huumorintaju, mut tänään naurattaa taas vähän enemmän.

  VastaaPoista
 8. Eikö isättömällä lapsella ja yksinhuoltajaäidillä voi olla tukka hyvin ja mekko päällä?

  VastaaPoista
 9. Niinpä. Mä itse olin (ja olen tietty edelleen vaikka aikuinen olenkin) leskiäidin tytär ja silti oli tarhan juhlissa kauniit mekot ja rusetit, niinkuin näyttää olevan täällä blogissa esitellyllä Madde-tytölläkin.
  Joillain tuntuu olevan aika tiukat kriteerit niihin elämän raameihin, joiden kuvitellaan tarjoavan onnellinen lapsuus. Tiedoksi niille, jotka ei koskaan ole menettäneet mitään, että hmiset sopeutuu yllättävänkin moninaisiin tilanteisiin ja pystyy jopa pitämään homman kasassa.

  Siitä mä kai loukkaannuinkin, koska tota säälivää ja väheksyvää asennetta muistan tunnistaneeni jo lapsesta asti kavereiden vanhemmissa.

  VastaaPoista
 10. Karina, en tiedä pitääkö lapsen kehumisesta kiittää (ihan kuin se olisi mun omaa ansiota) mutta kiitos! ;D

  Anna B (entinen K), kiitos sullekin!

  Nemi76, kiva jos joku on sitä mieltä että se on mun näköinen! Iskän näköiseksi sitä yleensä väitetään. :)

  Marjaana, kiitos, onneksi siihen on vielä vähän aikaa. ;)

  Elina, olen kyllä paljon parempi vittuilija. Mut sun huumorintajussa ei ole mitään vikaa, me ei vaan naureta samoille asioille. As simple as that. Nimimerkki isätön itsekin.

  Anonyymi, mä pidin tota enemmänkin elitistisenä kuin alatyylisenä, mutta olen samaa mieltä. ;)

  Anonyymi, jos tää oli kysymys niin vastaan että "voi".

  VastaaPoista
 11. Katsos kenen blogi täältä löytyi! Ja suunnilleen samanikäinen söötti pikkugimma kuin itsellänikin. Tyylisi tunnistaa vuosienkin jälkeen :)

  VastaaPoista

Mitä itse funtsit?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...