28.4.2009

Pistoksia

Juuri tällaiset ihmiset saavat mut tuntemaan itseni hiukan epäpäteväksi kun tämä Pistoksissa-blogin emäntä tässä. Vääntävät perheenpyörityksen ohella tällaisia sympaattisen näköisiä pehmo-otuksia. Tosta noin vaan. Toimitus muutaman päivän varoitusajalla (incl. tuotanto). Mulle hikisesti riittää se kaks viikkoa, että saan palautettua harhaostokset postiin.

Hyvä puoli on se, että tyyppi myy näitä! Aion tilata Maddelle tollasen lampaan. Kun niissä ei ole mitään lappuja tai lippuja kiinni, voi sitä jopa väittää omatekemäkseen. Ei siis ehkä ihan lähipiirille, mutta jos tarvii keulia hiekkalaatikolla.

[edit] Toinen puuhanainen, jonka kättenjälkeä on pitänyt jo pitkään esitellä on Erica Järnström ja vaippakakut. Olen nähnyt muutaman livenä ja ovat aika vaikuttavan näköisiä - ja taatusti tarpeeseen. Todellinen ekoihminen väsää tietenkin vastaavan kestovaipoista.

5 kommenttia:

 1. Nyt täytyy kysyäkin Maman kannanotto kestovaippoihin (oot varmasti käsitellyt aihetta aiemmin..), tuli vaan mieleen kun luin, että äitiyspakkaukseen on vaihdettu kestovaipat, mikä on tietysti hienoa.

  Valaise meitä Mama: jaksaako väsyneet äidit kestovaippoja arkirumbassa - jaksoitko SÄ?

  VastaaPoista
 2. Valaise meitä Mama: jaksaako väsyneet äidit kestovaippoja arkirumbassa - jaksoitko SÄ?Vastakysymys: jaksaako väsyneet vanhemmat roudata vaippapaketteja ja haisevia vaipparoskiksia kotiin ja kodista ulos? :) Ne vaipat peseytyy kyllä siinä muun pyykin ohella, jota kuitenkin on vauvaperheissä pestävä, jollei satu käyttämään kertakäyttövaatteitakin.

  VastaaPoista
 3. Mulla on se linja, että käytän kestovaippoja yleensä kotona ja kertiksiä kun lähdetään jonnekin. Kestovaipat on musta helpointa pestä samalla kun ne vaihtaa, sappisaippualla. Se menee siinä sivussa. Olen tosi väsynyt työssäkäyvä sinkkuäiti, eli jos mä pystyn siihen, niin moni muukin pystyy :)

  VastaaPoista
 4. Ina, tämä on huono omatunnin aihe #1. Mä käsittelin jo joskus taannoin kestovaippa-aihetta: en tajua niistä mitään. Olisin hyvin voinut ainakin osittain voinut käyttää kestovaippoja, mutta nämä kaikki PUL-kankaat, kuoret, hahtuvat ja imut olivat mulle liikaa varsinkin kun niihin tuntuu liittyvän vahvasti itse tekeminen! Äitiyspakkaus on ilmeisesti myös petrannut tässä suhteessa eli kokeilu on tänä vuonna synnyttäville helpompaa. Ja on toki myös maatuvia kertisvaippoja.

  Anonyymi, pyykinpesuun olisi varmasti pitänyt keskittyä enemmän. Meillä nimittäin pistetään kone pyörimään vasta kun kaikki vaatteet on pesussa ja pyykkorit räjähdyspisteessä. ;)

  Anonyymi, mä en koskaan saa pestyä mitään käsin joten olisin tarvinnut myös aikamoisen arsenaalin niitä kestovaippoja..

  VastaaPoista
 5. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista

Mitä itse funtsit?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...