1.4.2009

Naisasialla

Tulen kaapista. Olen päätynyt blogeineni uudistetun menaiset.fi palvelun etusivulle. Olen lievästi nolona: ensin Kodin Kuvalehti ja nyt tämä. Multahan menee maine! Ja suositella nyt pahaa-aavistamattomalle kävijälle blogia, jossa suhtaudutaan hyvin penseästi kaikkeen naisille suunnattuun sisältöön! Toisaalta mieluummin tämä kuin oikeustoimet.

Anyway. Osallistuin uudistusprojektiin tietenkin työn merkeissä ja vietin kyseisen palvelun beta-versiossa kohtuullisen paljon aikaa. Olen palvelun konseptista varovaisen optimistinen, koska en tarvinnut kertaakaan insuliinia eikä minua heti torpattu huulikiiltovertailulla, miestestillä tai jollain äitiyssällöllä. Juttuja on monesta eri kategoriasta ja niitä voi arvioida ja kommentoida monella tapaa. Kävin myös tekemässä mimmigrammin, sellaisen vapaasti muotoiltavan graafisen aikajanan, johon voi listata vaikka kaikki reissut tai parisuhteet tai koko elämän. Ihan hauska kikkare. Pakollinen keskusteluforum oli nimetty tunnefoorumiksi. Pelkäsin pahinta mahdollista mikä on sun toteemieläin -meininkiä, mutta keskustelukategoriat olivatkin tunnetiloja ja aiheet jokapäiväisiä. Ylipäätään tunteista puhumisessa on lässytysallergikolle ja naisroolikapinoitsijalle jotain kuumottavaa. Mä näin kuitenkin valon. Onhan tää mun bloginikin
a) naisille sunnattua sisältöä (vaikka jotain marginaalimiehiä löytyykin) ja
b) tunteista puhumista!
Alussa keskityttiin vitutukseen, mutta nykyään ollaan jo päästy monipuolisempaan tunneilmaisuun. Luin jopa jostain Tiede-otsikolla julkaistavasta aviisista, että järkeä ei oikeastaan ole, kaikki päätökset tehdään ensin aivojen tunnealueilla. Huh.

En aio käsitellä tätä tämän enempää, ettei mene mainostamiseksi. Jos teistä löytyy naistenlehtien kuluttajia, kannattaa käydä kokeilemassa. Tykätkää tai tyrmätkää, mutta älkää vaan tulko kertomaan, että siellä on bugeja. Olen testaajana ihan yhtä keskinkertainen kuin äitinä.


Ps. Korostettakoon, että kyseessä on vain ja ainoastaan ilmainen nostopaikka: en ole maksanut sataa tonnia mainoksesta eikä Sanoma Magazines maksa minulle kirjoittamisesta tai saitin promoamisesta. Ja hei, en muuten saanut edes lehteä! Vaikka joka kerta (esim. kun venaan työterveyshuoltoon) luen vähintään Viikon olennaiset! Oikeusmurha.

7 kommenttia:

 1. Marginaalimiehiä. Siksikö meitä kutsutaan nykyään?

  VastaaPoista
 2. Voi Markus, toki soisin että käsittelemäni teemat houkuttelisivat paikalle tasaveroisesti miehiä ja naisia, jolloin ette olisi niin marginaalissa.On se kuitenkin parempi kuin kiintiömies. ;)

  VastaaPoista
 3. Voi Mama, mun illuusioni on murskana. Me Naisten Viikon olennaiset on yksi yököttävimmistä muka-hauskoista palstoista mitä tiedän. Ja mä kuvittelin että sullon mun luonto. Huoh.

  VastaaPoista
 4. Markus, tätä kautta löysin sinut ja blogisi! Upeaa. Onnittelut Mamalle projectista, hyvältähän se näyttää! t. hm, yksivuotispäivänään

  VastaaPoista
 5. Meku, olen kanssasi samoilla linjoilla! (ehdit kommentoida mun ja maman väliin, niin oli pakko laittaa vielä tämä lisäys :)) //hm

  VastaaPoista
 6. Se olennaiset on joskus ollut hyvä ja hauska,mutta on mennyt ihan huonoksi. Nyt ne "hauskat" jutut vaan aiheuttaa myötähäpeää :-/

  Mutta ei kaikkien tartte kaikesta samasta tykätä! :D

  Mam, sulla ON hyvä blogi. Ei ihme että tulee tunnustusta :)

  VastaaPoista
 7. Meku, pahoittelen! :D Mutta on illuusio kuvitella olevansa jonkun toisen kaltainen. Eroavaisuus löytyy yleensä juuri pahimmasta kohtaa.

  Anonyymi, Markuksen blogi ON ihan huippu siltä osin kuin aiheista mnitään ymmärtää. ;)

  Karina, kiitos kiitos. :) Olen satunnaislukija enkä täten kovin perehtynyt asiaan: silloin kun Virpi Salmi niitä kirjoitti, tykkäsin kovasti - onko siitä siis tyyli muutunut? Ehkä olen ylipäätään vain ihastunut siihen ajatukseen että julkkiksille vittuillaan jossain muuallakin kuin uutisvuodossa.

  VastaaPoista

Mitä itse funtsit?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...