24.4.2009

Kierrätystehdas Kaapelilla

Kaikille pk-seudun hipeille tiedoksi, että ensi viikonloppuna järkätään Kaapelitehtaalla kaksipäiväinen tapahtuma Kierrätystehdas, jossa on nimensä mukaisesti kaikenlaista eko- ja luomumeininkiä, ja Pannuhallissa samaa teemaa sivuava lastenhoitotapahtuma Helsingin Hulinat 2009 (lastenhoidolla ei siis viitata lapsiparkkiin), joka on Kestovaippayhdistyksen organisoima lastentarviketapahtuma.

Kaapelitehtaan Merikaapelihallissa järjestettävä ilmaistapahtuma tarjoaa viime vuoden tapaan mm. tavaratorin, myyntitorin, työpajoja ja rutkasti ympäristöaiheista infoa. Uutuutena on hallin parvelle rakentuva seminaari- ja näyttelytila. Tapahtuma järjestetään osana valtakunnallista nuukuusviikkoa ja näytteilleasettajia on mukana viitisenkymmentä.

Tapahtuma on avoinna:

La 25.4. klo 10-17

Su 26.4. klo 10-17
Tavaratorille voit siis tuoda tai viedä ilmaiseksi tavaraa ja näin kierrättää itsellesi tarpeetonta, mutta hyväkuntoista tavaraa, myyntitorilla on edustettuna monia tässäkin blogissa mainittuja tuotemerkkejä ja työpajoissa on tarjolla ohjattua tekemistä - lapsia unohtamatta! Lapsille on järjestetty romutyöpajaa, nukketeatteria, fillarin korjausta, askartelua ja arkkitehtuurikoulua. Lisäksi on erilaisia infopisteitä ja vegeburgereita.

Mulla on sikahuono tuuri näiden tapahtumien suhteen, sillä tällä kertaa olen järjettömässä nuhassa, mutta jos suinkin kykenen, tämä perhe lähtee vegepurilaiselle kaiken ylimääräisen kaman kanssa.

3 kommenttia:

  1. Mun oli tarkoitus mennä vain Hulinoihin, mutta samalla tuli koluttua myös Kierrätystehdas. Kannatti käydä molemmissa! Elmo sai monta ihanaa juttua keppihevosesta harkkahousujen kautta froteeverkkareihin. Äidille jäi käteen nettikauppojen osoitteita kokojen puutteessa...

    VastaaPoista
  2. Anoppi kävi mun puolesta, sillä olen itse ilmeisesti ensimmäinen sikainfluenssatapaus Suomessa ja siis edelleen kuumeessa. :(

    VastaaPoista

Mitä itse funtsit?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...