14.4.2009

Ei enää rakkauden kieltä

Joskus kauan sitten, kun kuvittelin olevani alkukantaisten vaistojeni viemä metsästäjä-keräilijä -äiti, liityin Libero-kerhoon. Aloin leikellä irti vaippapaketeista pupumerkkejä. Joilla saa pisteitä, joilla taas saa "ostaa" Libero-brändättyjä tuotteita.

Näin retrospektiivisesti katsottuna on vaikea ymmärtää ajatuksenjuoksuani (tarkemmin ajatellen siitä taisi saada jonkun ilmaisen vaippapaketin, jonka epäilemättä luulin riittävän koko vaippa-ajan), mutta laitetaan oksitosiinin piikkiin.

Tästä kummallisesta päähänpistosta lähtien olen myös vastaanottanut kerhon uutiskirjettä. Tai ei se uutiskirje ole, kutsuttakoon sitä mieluummin suoramarkkinoinniksi, jonka ympärille on yritetty kehittää ketään loukkaamatota, semi-informatiivista sisältöä. Sain siis viime viikolla postia, jonka subjectissa luki "Puhukaa rakkauden kieltä". Se osoittautui tiukaksi parisuhdeasiaksi.

Ette voi olla samaa mieltä kaikesta. Kaikissa parisuhteissa syntyy ristiriitoja. Kun rakastaa toista, toisen tekemiset tai sanomiset voivat myös pahoittaa mielen.

Juttu - ja samanhenkisiä lähestymisiä oli useita - oli niin hellyttävän naiivi, että tuli suorastaan hieman syyllinen olo, kun kävin perumassa kerhojäsenyyteni naurunkyyneleitä pyyhkien. Mutta minun on pysyttävä kovana: oksitosiini on poistunut. On koittanut aika, jolloin on siirryttävä elämässä eteenpäin. Pupumerkit must go.

Näin ollen teenkin juhlallisen lahjoituksen (olettaen, että joku muukin on kyseiseen jäsenyyteen nöyrtynyt): lähetän leikkelemäni merkit* sille, joka tarpeensa parhaiten perustelee.
Ei tarvetta häpeilyyn, ilmaisen vaippapaketin (ja pupumerkkien) arvon ymmärtää vasta kun niitä on ostanut pari sataa. Aikaa torstai-iltaan.

* Niitä on ehkä kuusi ja ne ovat todennäköisesti levällään ympäri kämppää, joten lupaan löytää neljä (kaikki muu on plussaa).

5 kommenttia:

 1. Meillä käytettiin alussa liberoita ja pupumerkit leikattiin talteen. Pian siirryttiin pampersiin ja pupujen metsästys jäi -kunnes laskeskelin niitä ja totesin että yhden paketin kun liberoita kärvistelen, saisin merkeillä lapsoselle juuri ja juuri kahdet jarrusukat sieltä klubista. Mutta mitä mitä, merkkien kirjauduttua sukat olivat kaupasta loppu ja kun ne nyt vihdoin tulivat taas saataville, niiden perkeleiden hinta oli noussut kaksi pupumerkkiä per pari!!! Mä tarvisin just ton neljä merkkiä, että saan vihdoin ne vitun jarrusukat ja voin perua kans sen lässykirjeen sähköpostistani.

  VastaaPoista
 2. Ne merkit on kyllä pahimman laatuista huijausta... lähetin merkit n. 2vko ennen lapsen 1,5v päivää; pisteitä EI IKINÄ ilmestynyt kerhotililleni. Menetin uskoni. seuraavan lapsen kanssa pupumerkkejä ei enää leikellä.

  ps. meillä ne leikeltiin varmasti 90% kaikista paketeista viime syksyyn saakka.Niillä siis ois pitäny saada vaikka mitä.

  VastaaPoista
 3. Susanna, X´D "Hinta on noussut pari pupumerkkiä"

  Hanski, hyvänen aika, niillä ei varmaan ollut varaa lunastaa sun pupumerkkejä! ;)

  VastaaPoista
 4. Susanna, laita mailia niin lähetän sulle merkit maanantaina. :)

  VastaaPoista
 5. Tässäkin asiassa muuten kannatti valittaa ;) Liberolle lähti kiukkuinen sähköposti ja lopulta sain ne pisteet tililleni ilman mitään sen kummempia todisteluja :D näin ollen lapsukainen saa 3 jarrusukat, t-paidan ja pyjaman. Ainakin nämä. saattoi olla muutakin vielä :D

  VastaaPoista

Mitä itse funtsit?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...