15.4.2009

Go MUMS!

Kuulin kampaajaltani taannoin kiinnostavasta eettisen designin tuotemerkistä ja verkkokaupasta, jonka takana ovat äidit: MUMS helping mums. Kiteytettynä kyseessä on suomalais-eteläafrikkalainen yhteistyöyritys, jonka tarkoituksena on työllistää eteläafrikkalaisia äitejä heidän kotonaan ammattidesignereiden avulla. Afrikkalainen käsityö goes modern - ja on meidän ulottuvillamme! Lukekaa lisää saitilta tai blogista (josta tuon kuvankin nappasin).

Ihastuin erityisesti Hanan Yannyn koruihin ja NouNou & Mums käsilaukkuihin. Näen varsin selvästi miten tämä äiti laittaa hyvän kiertämään.

Huom. Äitienpäivä on tulossa -> lahjaideat kannattaa tiputella ilmoille hyvissä ajoin ellet erityisesti halua vessapaperirullakiikareita.

3 kommenttia:

 1. Kiitos tästä linkistä! Etsin tätä samaista kauppaa syksyllä netistä, mutten löytänyt millään. Siinähän se nyt sitten on!

  VastaaPoista
 2. Kannattaa tutustua myös Ilo-koruihin. Suomalainen yritys tukee meksikolaisten naisten työllistymistä ja maksaa koruntekijöille reilun palkan, joiden toimeentulo olisi muuten niukkaa. Ostaminen on tehty helpoksi, joko netistä tai sitten voit järjestää korukutsut!
  http://www.tamarindo.fi/index.php?view_page=38

  VastaaPoista
 3. GE, eipä kestä! :)

  Marde, kiintoisaa, täytyy tsekata asap!

  VastaaPoista

Mitä itse funtsit?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...