25.3.2009

Palikkatesti

Ipana kävi isänsä kanssa neuvolassa. Siellä tehtiin jotain ikäkausitestejä: annettiin laatikollinen palikoita ja seurattiin miten lapsi niillä leikkii ja pyydettiin toistamaan sana "kissa". Matilda oli rakentanut palikoista tornin alta aikayksikön ja huutanut että Matildalle lisää palikoita heti. Sitten se oli kerännyt palikat takaisin laatikkoon, ilmoittanut lääkärille että suussa on uusia hampaita ja lallattanut päälle hyvin punkin version Tuiki tuiki tähtösestä. Lääkäri ei tehnyt testejä loppuun vaan ilmoitti ykskantaan että vuoden päästä sitten uudestaan jos yo-kirjoitukset eivät ole samaan aikaan.

Ps. Jos on vähänkin vittuuntunut olo niin tsekkaa tämä video. Etsiskelin duunissa benchmark-materiaalia yhteen kamppikseen ja törmäsin tähän.

9 kommenttia:

 1. Meillä tuo vauvafilmi on ihan hitti, jota vajaa 2-vuotias haluaa katsoa (vähemmälläkin sanavarastolla asia tulee selväksi kun osoitetaan läppäriä ja sanavarastoon kuuluu "avaa" ja "vauva"...)

  VastaaPoista
 2. Meidänkin pitäis varata aika 3-v neuvolaan. Mitäköhän testejä siellä tehdään?
  Nauhotapa joskus se punkimpi versio Tuiki Tuiki tähtösestä (joka meillä lauletaan aina vaihdellen että kehen katsotaan, eli ensin maailmasta tuli mamma ja sen jälkeen käydään läpi äiti, isi ja kaverit) ja laita tänne.

  Kiitos muuten päivän piristyksestä, hymy korvissa asti.. :D

  VastaaPoista
 3. Mut jos Madde hajauttais jo syksylle osan ylppärikirjoituksista?
  :D

  VastaaPoista
 4. Mä oon aina miettinyt, että onko meidän lapsessa jotain vikaa kun se ei koskaan vauvana nauranut tolleen (oon nähnyt ton videon muistaakseni jo kauan sitten ja ajattelin, että videoin sitten oman vauvan nauruja). Mutta kyllä se nykyään myyrän toilailuille naureskelee, että sillä on sitten vaan oma huumorinsa jota me ei sillon vaan tajuttu...

  VastaaPoista
 5. Karina, kyse on etukäteen (ennen, kuin kamera laitetaan päälle) hoidetusta riehaamisesta. Kun ipanaa on ensin puoli tuntia kutitettu, lennätetty ilmassa, irvistelty, nauratettu ja painittu sen kanssa, se isutetaan johonkin rauhottumaan ja sen jälkeen riittää, että sanoo "pöö!" tai ihan mitä tahansa, ja kersa leviää palasiksi heti. Kokeiltu on.

  VastaaPoista
 6. Huu, mitä rätkätystä! Onkohan meikässä jotain vikaa, kun videon loppupuolella alkoi jotenkin ahdistaa? Vaivun synkkään itsetutkiskeluun :)

  VastaaPoista
 7. Aivan mahtava video :D. Kiitokset piristyksestä :)

  VastaaPoista
 8. Anonyymi, mä en ees tajunnut että toi saattais kiinnostaa muita lapsia. Kiitti vinkistä!

  Mrs. marple, kerro mullekin kun tiedät niin alan valmentaa. ;)

  äiti-puffa, mä luulen että sen toinen kotimainen ei oo vielä riittävän hiottu. ;)

  Karina, ei Maddekaan! Lapsilla on outo huumorintaju. Se ylipäätään nauroi ääneen ekan kerran ääneen joskus puolvuotiaana kun sen kummisetä aivasti ruoka suussa ja kastiketta lensi pöydälle..

  Annaheti, sun tulevaisuushan on elokuvateollisuudessa.. :D

  Tikkari, :D

  Anna Teidän Perheestä, älä suotta synkisty! En mä sitä ees kattonut loppuun, alun 20 sek kertoo kaiken.

  Marjaana, täytyy olla aikamoinen sosiopaatti jos toi ei kirvoita hymynkarettakaan. ;)

  VastaaPoista

Mitä itse funtsit?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...