19.3.2009

Osaa miehetkin imettää!

Ihmisen evoluutiossa on pari käsittämätöntä seikkaa. Lapsissahan on useita bugeja (vai osaatteko äkkiseltään sanoa mikä ihmeen etu on siinä, että lapsen nukkumaan opettelu vie pahimmillaan pari vuotta, mitä järkeä on toistaan seuraavissa uhmakausissa etc.) ja miten voi olla mahdollista, että hitaasti lisääntyvä ihminen on jäänyt henkiin, vaikka lasta pystyy ensi alkuun ruokkimaan vain toinen vanhemmista? Ja vieläpä se, joka lapsen myös erittäin riskialttiisti synnyttää.

No ystävät.

Silmiini sattui Vice magazinen saitilta oheinen piece of breaking news: myös mies voi imettää! Siis pelkkä rinnan stimulointi (vauvan imuote) kuulemma riittää käynnistämään maidonerityksen sekä synnyttämättömällä naisella että miehellä! Halleluja!

Lehden asiantuntijan mukaan miehen erittämä maito on toki ravitsemuksellisesti kehnompaa, mutta hei, mitä väliä jos homman saisi jotenkin jaettua.

Mä olen sisimmässäni aina tiennyt, että tää on salaliitto.

Näettekstekin kuinka Kake the Caveman on ollut kivikaudella hiukan äreenä huonosti nukutun yön jälkeen ja avautunut muille luolamiehille, että sen mammutinmetsästys menee ihan vituiks jos se on jatkuvasti näin väsynyt ja nännitkin vielä riekaleina. Sit se on ehdottanut et hei kehitetään tällanen juttu, että Imetyksenjumala on suuttunut ja heimon miehiltä ei enää heru maitoa vaan lepytykseksi on naisten imetettävä kunnes kirous haihtuu.

Sitten ne on leirinuotion ympärillä kitanneet jotain muinaisolutta ja hihitelleet itsekseen ja nukkuneet siitä lähtien hyvin.

Ei saatana. Julistakaamme lastenhoidon uusi aikakausi alkaneeksi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mitä itse funtsit?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...