30.3.2009

Only sticky

Kuulkaapas, mulla on ongelma Madonnan kanssa. Mä rakastin Madonnaa täysin sydämin nuorena tyttönä ja vielä vähän vanhempanakin ihailin sen bisnesvaistoa, rohkeutta, kapinointia ja rautaista fysiikkaa. Musiikki lakkasi kiinnostamasta mua jo kauan sitten, mutta nyt mua on alkanut tympiä koko eukko. Olen ehkä vähän kriisissä sen takia.

Mä myönnän, että koskaan se ei ole osannut kauhean hyvin laulaa, mutta onhan ne sen hitit ihan timanttisia. Ja ne videot. Annoin auliisti myös anteeksi sen, että Erotica-albumista alkanut musiikillinen sekoilu, jossa pääosassa oli show, on jatkunut tähän päivään asti. Ei se mitään, hyvä vaan, että vetää omaa linjaa, mutta levyt jätin ostamatta.

Jouduin puolustelemaan idoliani ensimmäisen kerran, kun kuulin, että Madonna on alkanut harrastaa jotain kabbala-uskontoa. Itse täysin epäuskonnollisena ihmisenä en voinut ymmärtää, että Madonna tarvitsisi uskontoa mihinkään. Hänhän oli itse uskonto ja johtaja! Ja jos tarvitsi, miksei Jesse & co perusmeininki kelvannut? Miksi valita joku hämäräperäinen salatiede, joka näytti vähän live-larppaukselta? Pääsin tästä kuitenkin yli selittelemällä, että ehkä itsekin kiinnostuisin mietiskelystä, jos joskus kokeilisin. Ja että tämä hurahdus menisi pian ohi.

Pitkää suvantovaihetta seurasi sitten avioero ja sen kiusalliset yksityiskohdat. Molemmat osapuolet haukkuivat toisiaan estoitta. Guy kertoi Madonnan olevan neuroottinen jumppakärpänen ja itseriittoinen tyranni, joka oli jopa aikatauluttanut seksin kalenteriinsa viikkoja etukäteen nelituntisten treenien ja Kabbala-sessioinnin väliin. Ja että se nukkuu yöt jossain tonnin voidehaarniskassa tavoitellen ikuista nuoruutta. Yyh. Lapsia tässä pr-sodassa ajateltiin selkeästi aika vähän. Jumalan kiitos Madonnan suhde 22-vuotiaan erotiikkamallin kanssa on sentään jo ohi. Kutsutaan sitä vaikka reboundiksi.

Kun rouva megatähti sitten päätti tulla Suomeen ja julkaisi keikkaraiderinsa vedin taas aamuteet väärään kurkkuun. Jalkakylvyn vaatimukset vielä ymmärrän, mutta että pitää olla käyttämätön vessanpönttö (Idolle tullee elokuussa kauhea myyntipiikki), joka vielä asennetaan erikseen. Saanko mä arvata, että sille ei varmaan sitten kelpaa kinkkusämpylät ja jallukaan? Okei, eettisyys ei tosiaan kuulu tähän brandiin, mutta kuitenkin. Minkä infektion se pelkää saavansa? Vai juoko se sitä vessavettä? Ja onko sillä nää samat vaatimukset käydessään shoppai.. eikun vierailemassa siellä orpokodissa Malawissa? Tulee varmaan suht kalliiksi sille orpokodille.

Josta päästään tähän adoptoimiseen: vuonna 2006 Malawista lähti mukaan poika ja nyt kiinnostuksen kohteena on 4-vuotias tyttö. Mikäpä minä olen Madonnan motiiveja kysenalaistamaan, mutta muutamia kysymyksiä tämä herättää. Miksi rouva ei kunnioita kyseisen maan lakeja kun muista maista adoptoiminen olisi laillista? Ja jos oiekasti lapset ovat lähellä sydäntä niin eikö olisi parempi lahjoittaa rahaa orpolasten koulutusta ja kasvattamista varten heidän kotimaassaan? Entä miten madam aikoo löytää aikaa neljälle lapselle? Mulla on vaikeuksia löytää aikaa yhdelle ja mä sentään käyn vaan päivätöissä. Vai merkitäänkö iltasadut ja hiekkakakut kalenteriin? Ja jotenkin mä en näe enää Madonnaa heräämässä yöllä lohduttamaan itkevää lasta siinä elmukelmussaan - se saattaisi olla jopa traumaattinen kokemus. Tai antavan ipanan kiipeillä päällään samalla kun äiti jumppaa neljä tuntia.

Masentaa. Madonnaa ei pysty kokonaan jalustaltaan tiputtamaan, se on selvä, eikä ole tarpeenkaan. On kuitenkin tärkeää pitää mielessä, millä silmällä Madonnaa ensi kesänä katsoo: siksikö että kyseinen nainen edustaa modernia (länsimaista) tuhkimotarinaa vai siksi, että hullua psykopaattia näkee aika harvoin. Mä näin sen jo Wembleyllä -93, mutta nyt jätän väliin. Mun rahoilla ei enää sen live-larppausta kustanneta.

5 kommenttia:

 1. Mä en ymmärrä sitä, että miten yli 50-vuotias täti ylipäätään _saa_ adoptoida alle 10-vuotiaan lapsen! Lisäksi Madonna on jossain haastattelussa tunnustanut olevansa huono äiti. No, jos tuleva (ja oleva) adoptioäiti ei edes itse pidä itseään hyvänä äitinä, niin miten ihmeessä sille voidaan antaa lapsi adoptoitavaksi?!

  VastaaPoista
 2. Epäilys herää, että rouvalla on (varmaan useampia) lastenhoitaj(i)a, jotka hoitaa ikävimmät jutskat eli yöherätykset ja muut..

  VastaaPoista
 3. Pilami, totta! Mä en edes muistanut että se on jo viiskybänen!

  Anonyymi, no ihan varmasti. Outoa on se, että tavallinen kuolevainenhan joutuu ihan sairaaseen syyniin ja valmennukseen aloittaessaan adoptioprosessin. Mitähän sieltä vastattaisiin jos kertoisi että joo, meillä on pientä eroriitaa, mutta tosi hyvät lastenhoitajat.

  VastaaPoista
 4. hahhhahhah!!

  tää on niin ihana madde -analyysi kaiken sen hehkutuksen keskellä. virkistävää!

  toi livelarppausjuttu oli ihan parhautta. oot mama ihana!

  VastaaPoista
 5. Kiitos Tinka! Mads on tosiaan päästetty vähän helpolla kaikista päähänpistoistaan..

  VastaaPoista

Mitä itse funtsit?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...