23.2.2009

Tilaa luomutilaa

Sorry, en voinut vastustaa tuota naurettavaa sanaleikkiä. On pitänyt kirjoittaa tästä jo pidemmän aikaa: Svarfvarsin luomutilalta Karjaalta saa tilattua luomutuotteita himaan - edellyttäen, että sijaitset jokseenkin toimitusreitin varrella (Etelä-Espooseen ainakin toimittavat).
Svarfvarsin tila ja siihen kuuluva Hyvän Elämän Ruokakauppa Oy Raaseporissa tuottavat ja toimittavat luomu- ja biodynaamisia elintarvikkeita koteihin, kouluihin, päiväkoteihin ja ravintoloihin pääkaupunkiseudulla ja läntisellä Uudellamaalla.
Myymme sekä itse kasvattamiamme että muiden kotimaisten luomutuottajien tuotteita, ja tuomme maahan erilaisia luomutuotteita.

Listalta löytyy ennen kaikkea kasviksia (kesällä oman tilan) ja vihanneksia, mutta valikoimissa on myös lakua, hilloja, hunajaa, jauhoja, gluteenittomia luomutuotteita sekä huippuharvinaista luomulihaa. Lastenruokalinkkikin löytyy, mutta sivu on ainakin tällä hetkellä tyhjä. Elintarvikkeiden lisäksi valikoimassa on myös muutama luomukosmetiikkatuote ja -pesuaineita, jos Ruohonjuureen on pitkä matka.

Laatu on testattu, anoppi on ollut vakiotilaaja jo pitkään. En liioittele yhtään sanoessani, että en ole koskaan maistanut parempia tomaatteja, porkkanoita, avocadoja ja kaalia kuin Svarfarsin toimittamat olivat. Jos siis nämä uutiset alkavat tympiä, kannattaa kokeilla suomalaista luomua.

4 kommenttia:

 1. Yksi maalla elämisen haittapuoli on se, että luomun saaminen on vaikeampaa täällä kuin kehäkolmosen sisäpuolella. Jokseenkin ironista :)

  Ja kaikki täällä kasvava on kasvattajien mielestä miltei luomua. Niinpä niin.

  VastaaPoista
 2. Hei hienoa, että kirjoitit tästä aiheesta. Juuri viikonloppuna juttelin miehelleni, että pitäisi googlettaa mistä voisi tilata luomua suoraan kotiin. Kotiäitinä voisi olla kätevää saada eväät suoraan kotiin. Ei tarvitsisi lapsosen ketterän kanssa ahtautua ihan kaikkea hamstraamaan kaupasta.

  VastaaPoista
 3. Joskus olisi kietämättä kiva kokeilla tuollaista kotiin toimitusta. Olisi se ainakin helpompaa. Onneksi lähikaupastakin nykyään löytyy meille luomua, mutta valikoima ei ole kovin hurja.

  VastaaPoista
 4. Tirlitta, jep kaikki mitä pellolta tulee on tietty luomua. Yeah right.

  Anonyymi, kannattaa ehkä ottaa samaan kimppaan myös muutama muu perhe lähimaastosta! Me selvitettiin että nää vois toimittaa vaikka meille firmalle kamat, jolloin ryhmätilaus olis tosi hyvä keino.

  Eilonwy, meidän lähikauppa on niin järjettömän paska että tunnen syvää ärsytystä joka kerta kun perheemme ruokarahat ajautuvat sinne.

  VastaaPoista

Mitä itse funtsit?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...