25.2.2009

Stewart+Brown ja muita ystäviä

Alan uskoa selviäväni uuden vuoden lupauksestani ostaa vain kierrätettyä ja eettisesti tuotettua. Tuskaani helpotti suuresti se, että sain vihdoin luotua asiakassuhteen Adilin kanssa. Luonnollisesti myös Greendress lievittää paineitani Del forten farkkuvalikoimalla ja Bllack Noir -edustuksella.

Yhteistyö ei alkanut parhaalla mahdollisella tavalla. Ensimmäinen tilaukseni ei koskaan tullut perille. Odotettuani kolme viikkoa kysäisin varovaisesti helpistä, että milläköhän pullopostilla pakettini on lähetetty. Ystävällinen, mutta hiukan todellisuuspakoinen Lucy oli parin viikon päästä valmis myöntämään, että 1,5 kuukaudessa pitäisi jopa Royal Mailin pystyä toimittamaan pienehkö paketti Euroopan sisälle. Sain täyden korvauksen tilauksestani, syvät pahoittelut sekä tiedon, että he ovat vaihtaneet kuriiripalvelua. Tein siis kiireenvilkkaa toisen tilauksen, joka saapuikin valonnopeudella - tosin kyydistä puuttui vyö ja sukat, jotka oli ilmeisesti myyty loppuun, mutta Lucy varmaan ottaa asian taas hoitaakseen.

Olen ihan älyttömän tyytyväinen saamiini tuotteisiin. Ihania materiaaleja ja leikkauksia, myös lastenvaatteissa. Olin yllättäen saanut kootkin arvioitua oikein (saitilla on erittäin hyvät kokotiedot ja koko verkkokauppa on erinomainen benchmarkki tuotteiden esittelystä) vaikka yleensä harhaannun pitämään itseäni XS kokoisena. People Treen rinnalle nousi uudeksi suosikiksi Stewart+Brown (kuvissa alla), joka on mainio yhdistelmä bisnestä ja rentoutta.

Huomasin myös juuri että Adilissa on taas 20% mid-season-ale. Kids-osastolla olivat salessa mm. nämä ihastukset. Ostakaa joku pois, mun täytyy eka maksaa tää luottokorttilasku.


10 kommenttia:

  1. Mama & muut: Pakko varoittaa Adilista, niiin paljon kun haluaisin että kaltaisensa puodit valtaisi ja pelastaisi maailman. - Samoin minä olen tosi tyytyväinen siihen mitä sieltä sain. Mut ei se ollut ostostelua vaan osallistumista arvontaan!!

    Eka tilaus: kahdesta mekosta toinen olikin loppu. Tilanne verkkokaupassa ei suinkaan siis reaaliaikainen. No, se yks tuli nopsaan, oli hyvä, veloituskin osui kohdilleen, pahoitteluja meilailtiin ja uudelleen tervetulleeksi toivoteltiin.

    No, seuraava tilaus kaverin kanssa kimpassa: kaksi (erilaista)mekkoa, kaksi paitaa ja villatakki tänne pliis. Ylläri ylläri - vain toinen mekko ja yksi paita löytyi varastosta. No, vielä vänkäsin, että mitäköhän kokoja noita ei-löytyviä ois saatavilla, M:n tilaajana kun L tai S ois myös kiinnostaneet. Öh, tuota, itseasiassa kaikki koot kaikista kolmesta oli loppu! Ja vaikka tämä tieto mulle välitettiin, roikkui ne vaatteet 2 viikkoa myöhemmin vielä tyrkyllä kaupassa, kokovalikomaa löytyi...

    No. Sitten tuli paketti. Joka sisälsi villatakin, josta mulle oli kerrottu ettei sitä ole. Ei missään koossa. Ja kun Lucylle (!) soittelin, jotta missäköhän viipyy ne kaksi tuotetta, jotka varastosta löytyi ja piti mulle lähettämän, oli paras arvaus että posti lienee hävittänyt.

    Niin. Ja mun luottokortilta oli tietenkin veloitettu sekä ne kaksi hävinnyttä tuotetta että se villatakki... Homma meni niin sekavaksi, että päädyin kuolettamaan korttini. Rahat pitäisi kuulemma olla tulossa takaisin, pankkitilille, koska sille tapetulle kortille ei voi niitä palauttaa :)

    En tiedä onko ne huijareita vai vaan muuten pihalla bisneksestään. Lopputulos asiakkaan näkökulmasta kuitenkaan ei kovin reilua kauppaa...

    VastaaPoista
  2. Ääh, ei tälläisiä. Sain juuri tulospalkan jonka pitäisi mennä ihan "oikeaan" tarkoitukseen... Nyt sitten surffataan...

    Ugh.

    VastaaPoista
  3. Hmm, itse en Adilin joulualeen ehtinyt ja nyt kyllä vähän epäilyttääkin kokeilla..

    Mutta, täydet pointsit kotimaiselle Karmashopille! Lähetys seuraavana päivänä perillä! Tilasin ekaa kertaa People Treetä ja tykkäsin (eli heti lähti seuraava tilaus, hih). Ja minut rohkaisi tilaamaan tämän kuun voimassa oleva tarjous: ei toimitusmaksuja. Joten nyt hyvä sauma kokeilla, suosittelen!

    VastaaPoista
  4. Jes, Karmalle iso käsi täältäkin! Huippua oli, että kaksi pientä paitaa oli pakattu erillisiin kirjekuoriin -> kotiinkuljetus kynnysmatolle hoitui normaalin postin mukana :)

    VastaaPoista
  5. Hui, säikähdin tuota 1,5 viikkoa. Olen odottanut Briteistä erästäkin tilausta ylihuomenna 5 viikkoa, tosin eri firmasta. Laitoin siitä sähköpostia ja vastasivat, että normaalisti maata pitkin lähetettynä kestää 4-6 viikkoa. Herra mun vereni, mä ajaisin siinä ajassa koiravaljakolla kuningaskuntaan ja takaisin!

    VastaaPoista
  6. Adilista täysin samankaltaisia kokemuksia. Korttia veloitettiin, pakettia ei kuulunut, maili Lucylle ja vastaukseksi pahoittelut että paketti on reissannut teillä tietämättömillä pari viikkoa. Saapui lopulta perille ja sisälsi sen mitä pitikin mutta hieman epämääräinen olo tuosta prosessista kyllä jäi.

    Ostamani People Treen villapaita on kuitenkin ihana eli ei nyt ihan metsään mennyt tämä kokeilu.

    VastaaPoista
  7. Sukulaisrouva, olipas hyvä kuulla että en ollut ainoa! Liekö kyseessä Adilin rahoitustrategia tämä "ensimmäinen paketti ei saavu perille".

    Piuku, ei mitään pahaa surffailussa! ;)

    Jonna & sukulaisrouva, diggasin myös Karma Shopista eli kokeiltu on! Niiden valikoima on vain niin suppea että en mitenkään selviä vain sillä tarjonnalla koko vuotta. En toisaalta usko Adilin olevan täyttä huijausta koska olen puhunut Lucyn kanssa jopa puhelimessa ja saanut rahani takaisin. They just need to get their shit together.

    Laura, en voi minäkään käsittää miksi vitussa Briteistä KAIKKI postitus on niin vaikeaa, muistan jo au pair ajoilta samoja kokemuksia. Kun nyt samalla planeetallakin ollaan.

    SofiaN, joo samasta syystä uskallan ehkä tehdä toisenkin tilauksen: tuotteet oli ihania!

    VastaaPoista
  8. Mama, osuiko sulle arvonnassa toi siksak-kuvioinen mekko, joka noissa kuvissa? Ai että oisin sen halunnut!!

    Jos ne Adilissa onkin katalia eikä vaan sekavia niin strategia on aika nerokas: Pidetään näytilla superkivoja mekkoja, jotka oikeesti on kuvattu vaikka naapurikaupan näyteikkunassa. Lisätään valikoimaan mustia pooloja ja valkoisia t-paitoja tms. peruskamaa.

    Kun kolmen mekon (100 e /kpl)ja yhden t-paidan (10 e) tilaus on sisällä, sanotaan sori: vaan tää t-paita löytyi. Ja se on itseasiassa jo matkalla sulle. Ja myöskin veloitettu sun kortilta. Ja postitushan maksaa sen kympin. Tyytymätön asiakashan voi sitten sen palauttaa, kunhan maksaa itse postikulut.

    Tuohan ois nerokasta!
    Entä jos Lucy siellä nauraakin partaansa seteleitä laskiessaan?

    VastaaPoista
  9. Itse olen tilannut Adilista kahdesti ja kummallakin kerralla ovat tulleet nopeasti ja oikeat tuotteetkin olen saanut. Se kyllä tökkii että netti ei aina tunnu olevan ajan tasalla tuotteiden kanssa, molemmilla kerroilla tilasin tuotteen jota piti olla saatavilla mutta eipä sitten ollutkaan.

    Täytyykin kyllä katsoa tarkasti seuraava luottokorttilasku, heidän laskun mukaan toinen tuote jota ei ollutkaan oli laskutettu, mutta asiakaspalvelusta sanoivat että ei ole veloitettu. Mietittyttää vaan kun maksettaessa lähtee se summa mikä ostoskorissa on ja kun se maksu tapahtuu kolmannen osapuolen kautta, niin voivatko sitten muuttaa sitä summaa kuitenkaan.

    VastaaPoista
  10. Sukulaisrouva, ei onnistanut minuakaan! Taidan laittaa seuraavat nettipanostukseni ruotsalaisiin verkkokauppoihin. Kerron sitten kuinka kävi.

    Sari, on todennäköistä että jotain onnistaa. ;)

    VastaaPoista

Mitä itse funtsit?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...