11.2.2009

Look who's stupid now

Madde on oppinut nyt sisäsiistiksi. Se sanoo, että sillä on pissahätä ja se menee potalle istumaan. Tämä edistysaskel tapahtui tyyliin kahdessa päivässä, kun tajusimme siirtää potan vessaan.

Minä kun luulin, että tyttäreni ei pidä potasta. Tai kylmästä muovista. Että olin aiheuttanut sille jonkun trauman kun se väänsi itsensä huutokaarelle yrittäessäni laittaa sitä potalle olohuoneessa. Että se ei vielä tajua. Kun se on niin kehittymätön vielä.

Todellisuudessa sillä oli vain mielipide. Se ei pitänyt olohuoneessa pissaamisesta. Eihän siellä kukaan muukaan pissaa.

My bad.

Mahtoi se olla helpottunut kun mulle meni vihdoin jakeluun.

6 kommenttia:

 1. Fiksu lapsi. Kuka sitä nyt olkkarissa haluis tarpeillaan käydä :)

  VastaaPoista
 2. Voi kyllä olla vaikeeta olla Madde, kun on noin tollot vanhemmat. Mee vaan äiti tarpeillesi olohuoneeseen, mä en mee. :)

  VastaaPoista
 3. Ooo..viksu lapsi.

  Mun on pitänyt monesti kysyä sinulta et oletko huomannut tuoreessa kodin kuvalehdessä on pikku pätkä sun blogista? Vai kysyykö ne luvan ihan itse? Hmm..

  VastaaPoista
 4. Go Madde!
  Mun pitäis varmaan siirtää se potta sit olohuoneeseen, tai jotain... Frida kävi potalla reippaasti yli puoli vuotta, ja tosiaan siellä vessassa, tosin vain silloin, kun me musitettiin tehdä aloite asiasta. Nyt se on jotenkin regressoitunut ja saa paskahalvauksen kun pottaa näytetään ja huutaa vaippaa. En tajuu.

  VastaaPoista
 5. Ihan killeri, go Madde! ;D Joskus tosiaan kasvatuksessa vissiin toimii se lapsen tasolle asettuminen parhaiten (vrt. pissisitkö itse olkkariin, jos olet tyttölapsi - poikiinhan tämä ei toimi koska pissivät aikuisenakin mihin vaan).

  VastaaPoista
 6. Eleonoora, niin, omasta mielestäni potassa on juuri se mahtava mobiiliulottuvuus, että ei tarvitse juosta vessaan jos ei halua. Mutta kun haluaa.

  Anu, äläpä muuta viserrä.

  MissB, juu täällä blogissa mulle välittömästi asiasta vinkattiin. ;) Saahan sitä julkista materiaalia lainata lähteen mainiten.

  AnnaHeti, mua vaaditaan jo itseänikin pissalle samaan aikaan ja katsotaan syyttävästi jos en pysty tuottamaan hyväksyttävää lorinaa. Varmasti siis vaikeuksia tiedossa meilläkin.

  Ina, olen keskinkertainen äiti hyvästä syystä. ;)

  VastaaPoista

Mitä itse funtsit?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...