1.2.2009

Kiire osa II

Ihminen on sopeutuvainen eläin. Vaikka hetki siinä meni.

Tilanne on jokseenkin hallussa. Olemme jakaneet vienti- ja hakupäivät (kuulostaa jonkun teollisuudenalan messuilta) tasan ja duunikaverit ovat oppineet kysymään, ehdinkö yhdeksän palaveriin.

Aamurutiinit on viilattu niin viimeisen päälle että unirytmi on viikolla vain puolta tuntia aikaisempi. Skidi ei jää enää parkumaan hoitopaikan ovelle ja yritä rynniä takaisin hissin. Se on jopa todennut tykkäävänsä hoitotädistä ja muista lapsista (etenkin yhdestä pojasta!!) ja hoitotätikin näyttäisi tykkäävän Skidistä. Luottamus rakentuu pikkuhiljaa.

Vaikka potta on edelleen suurimmaksi osaksi koriste-esine ja lusikkakäden hienomotoriikka on ennallaan, yksi seikka on ylitse muiden: yöt ovat rahoittuneet täysin. Ipana nukahtaa nopeasti, nukkuu syvää unta ja herää hyväntuulisena.

Lisäjoustoille ei ole näillä näkymin tarvetta. Kiire on edelleen, mutta se ei enää hallitse elämää. Status quo. (until further notice)

7 kommenttia:

 1. Hienoa! Teillä alkaa siis olemaan tilanne hallussa.. ainakin joksikin aikaa =)

  Kyllä minä tuon arvasinkin. Aina se meno tasoittuu alun jälkeen. Lasten kanssa, kuin ilman lapsiakin, yhdessä tai yksin. Koskee siis kaikkea ja kaikenlaista. Mitenkäs ne "fiksut" sanoo.. Alussa aina hankalaa, lopussa kiitos seisoo :)

  Mutta kyllähän sinäkin tuon tiesit.

  VastaaPoista
 2. Kiva, että arjen kuviot löytävät uomansa.

  VastaaPoista
 3. Hienoa!
  Bellankin ryhmässä on yksi poika, joka on Bellalle ilmeisesti aika tärkeä, kun aina kun kyselee, että ketäs siellä tarhassa oli tänään, niin ensimmäiseksi tulee "Onni!" ja kun kysyy, että ketäs sä näät siellä huomenna niin: "Onni!" :D

  VastaaPoista
 4. tarha/päivähoito viimeistään pitää huolen muksun päivä- ja unirytmistä . sitkeinkin kukkuja nuukahtaa tarhalaisena normiaikaan ja nukkuu hyvät unet. eläköön päivähoito!

  VastaaPoista
 5. Tuo unihomma on kyllä turkasen totta myös meillä. Eli hoidon aloittamisen jälkeen napero on nukkunut paremmin kuin koskaan. Emme valita ;)

  Mahtavaa että asiat ratkesivat. t. Sanna

  VastaaPoista
 6. Höh, minä valitan. Meidän tarhassa on ilmeisesti vikaa, kun se ei ole vaikuttanut mitenkään lapsen yöuniin. Nukahtaa huonosti unille ja heräilee useita kertoja yössä. Olisiko jollain kikkakakkosia?

  -Henna

  VastaaPoista
 7. Kiitos kaikille yhteisesti kommenteista! Tosiaan, asioilla on tapana järjestyä, ennemmin tai myöhemmin, tavalla tai toisella. :)

  VastaaPoista

Mitä itse funtsit?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...