23.1.2009

Taide syntyy tuskasta

Tämä käy -videon saavuttaman suosion innostamana laitan teille lisää huumoria. Oikeastaan vastaan vain markkinatalouden huutoon, sillä lama-aikan viihteen kulutus kasvaa (en löytänyt lähdeviitettä, pahoittelut).

Viikonloppuja!

Ps. Etolan ikkunassa oli joskus viitisen vuotta sitten mainos puolimetrisistä muovisista pöntöistä otsikolla "Astumista ja polkemista hyvin kestävät pallit". Kauan eläköön copywriting!

8 kommenttia:

 1. Mä rakastan hyviä copyja! Mainoksissakin kaksoismerkitykset on ihan parhaita. Ja ne on vaikein ohittaa, koska aivot jää miettimään niitä.

  -Annis-

  VastaaPoista
 2. Yksi parhaista on myös kahvilan edustalla liitutaulussa ollut teksti: "Kaadu kuumaan kahvipöytään!" En meinannut uskoa silmiäni, onneksi on kamerakännykät. ;)

  VastaaPoista
 3. mama, selitätsä ton rouskulle...se ei edelleenkään heti ymmärrä näitä juttuja.
  viittaan muinaiseen kirjoitukseesi "olohuoneessa 30 äänilähdettä" ;)

  VastaaPoista
 4. Fingerporeissa on monesti sellaisia kaksoismerkityksiä, jotka aukeaa vasta hetken ihmettelyn jälkeen :D Tässä se on lauseessa "kivestä hakkaamalla". Eli joko se muotokuva on tehty kivestä, tai sitten ukko on nakuttanut vasaralla sukukalleuksiaan ;)

  VastaaPoista
 5. Voi Rous, sinä Amurin salaperäinen karhu! :D

  VastaaPoista
 6. Niitä palleja on mainostettu lähempänäkin historiassa, samalla lauseella! Meillä on nimittäin työpaikan kahvihuoneen seinällä sinne muistaakseni joskus tuossa kesällä pamahtanut mainos kyseisistä palleista. Pakkohan se oli seinälle laittaa! :D

  Hyvä mainoslause kestää aikaa...

  VastaaPoista
 7. Entäs se joku ykkös-plussa-bonus-papukaijamerkki-korttimainos, jossa luki "muista vilauttaa kassalla!"

  VastaaPoista
 8. Ei jumalauta! :D Tää oli uus!

  VastaaPoista

Mitä itse funtsit?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...